Група карнобатлии блокираха основния подстъп към Карнобат откъм АМ „Тракия“.

...
Група карнобатлии блокираха основния подстъп към Карнобат откъм АМ „Тракия“.
Коментари Харесай

Протестиращи затвориха входа на Карнобат при магистрала „Тракия“

Група карнобатлии блокираха главния подстъп към Карнобат откъм Автомагистрала „ Тракия “. Скандират извънредно неприятни за ръководството на страната апели, написа Флагман.бг.
„ Както страната затвори работните ни места с едно позвъняване от София – от най-високото място, без да ни споделят за какво и без да сме видели заповед за запечатване, по този начин и ние ненадейно и без позволение ще подхващаме дейности, с цел да защитим фамилиите и бъдещето си “, споделиха протестиращите.
Очакваше се през днешния ден хората спокойно да изчакат решението на съда, проверяващите от митниците да де изтеглят от завода в Церковски и да се възвърне работния цикъл по преработката на гроздето.
Съдът би трябвало да се произнесе в късния следобяд.
Напрежението в Карнобат продължава да пораства. В момента към 300 служащи във винзавода и техни близки са се събрали пред постройката на Районния съд. Хората скандират: "Справедливост! ", "Искаме си работните места! " и "Работа! "
Те са издигнали транспаранти с апели към магистратите да смъкват блокадата над винпрома край жп гара Церковски и да ги оставят си извършват служебните отговорности.
Протестиращите са на улицата към този момент втори ден, откакто митничари запечатаха предприятието, в което работят 3 000 души.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР