Група канадски дипломати съди правителството на страната за 21,1 млн.

...
Група канадски дипломати съди правителството на страната за 21,1 млн.
Коментари Харесай

Канадски дипломати съдят страната си за 21 млн. долара за мистериозни атаки в Куба

Група канадски дипломати съди държавното управление на страната за 21,1 млн. $ , откакто са потърпевши от мистериозна болест в Куба , оповестява БиБиСи.

Групата от 14 души, в това число членовете на фамилиите на дипломатите, разясняват, че на Канада и лишило прекалено много време, с цел да ги предизвести, изтегля и да ги лекува . Причината за заболяването е незнайна, само че Канада отхвърли концепцията за " звукова офанзива " на посолството си .

" По време на рецесията, Канада омаловажаваше сериозността на обстановката , съхраняваше и п рикриваше сериозна информация за здравето и сигурността и даваше погрешна, подвеждаща и непълна информация на дипломатическия личен състав ", оповестяват в изказване дипломатите.

" Жена ми към този момент не е същата . Тя има пропуски в паметта си, главоболие, проблеми със слуха. Вдига телефона, с цел да се обади, само че не помни за какво , влиза в стаи без причина ", разяснява посланик пред канадска телевизия.

Според телевизионния канал CBC, чиновниците в канадското посолство стартират да изпитват признаци на по този начин наречения " синдром на Хавана " напролет на 2017 година
 Канада изтегля половината си дипломати от Куба поради акустичните офанзиви
Канада изтегля половината си дипломати от Куба поради акустичните офанзиви

Продължават странните признаци...

Няколко фамилии след това са преместени от Хавана , само че до април 2018 година Канада продължава да изпраща нови чиновници в Куба, макар предизвестията от американски им сътрудници , които са получили сходни недоволства. Съединени американски щати изтеглиха по-голямата част от личния състав си от страната през септември 2017 година и обявиха, че са наранени 21 чиновници на посолството.

На конференция във Вашингтон министърът на външните работи на Канада Кристия Фриланд съобщи, че е осведомена със правосъдния развой . " Няма да разясня спецификата, само че желая да повторя, че се срещнах с някои от тези дипломати и, както споделих на тях, тяхното здраве и сигурност би трябвало да бъде наш приоритет . "

Куба неведнъж отхвърля присъединяване си в случая и изрично отхвърля присъединяване на Хавана в тези произшествия с задгранични дипломати.

Външният министър на страната Бруно Родригес съобщи, че изказванията на Съединени американски щати са " политическа операция ", целяща да навреди на двустранните връзки .
 Болтън атакува Куба за подкопаване на демокрацията във Венецуела
Болтън атакува Куба за подкопаване на демокрацията във Венецуела

А Мадуро краде запаси от хората, с цел да заплаща за съветска интервенция, добавя той
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР