Група Jeremy? са големият победител в 50-ото юбилейно издание на

...
Група Jeremy? са големият победител в 50-ото юбилейно издание на
Коментари Харесай

Jeremy? с три награди от БНР

Група Jeremy? са огромният победител в 50-ото юбилейно издание на Конкурса за нова българска поп и рок ария " Пролет 2019 ". Той се провежда от националното радио, а премиите бяха връчени на галаконцерт в Първо студио на БНР с присъединяване на 12-те финалисти.

Със своята комбинация Day After Day групата завоюва трите най-важни оценки: Голямата премия на селекционния екип и присъединяване във фестивала " Евросоник " в Грьонинген (Холандия), Първата премия на журито и Наградата на музикалната и журналистическата колегия. Песента, която прозвуча за пръв път пред публиката в Първо студио, е по музика на Ерсин Мустафов и Ташо Колев и  текст на Ерсин Мустафов и Гергана Нойкова. От през днешния ден тя към този момент е в радиоефира у нас, а почитателите ще могат да я чуят онлайн напълно скоро - на 30 май Jeremy? имат концерт в столичния клуб " Мюзик джем " със специфичното присъединяване на Кирил Маричков. На 1 юни пък ще станат първата българска група, свирила на влиятелния " Камдън рок фест " в Лондон.

Saint Electrics със своята Inside My Dream завоюваха Наградата на слушателите на БНР. Втора премия на журито за песента " Отново " завоюва певицата Криста. Наградата на националната ранглиста за българска музика " БНР Топ 20 " и присъединяване в Радио Парк Фест 2019 получи група IVA за Bipolar. 
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР