Група жени, сред които актрисата Катрин Деньов, публикуваха свое изявление

...
Група жени, сред които актрисата Катрин Деньов, публикуваха свое изявление
Коментари Харесай

Катрин Деньов скочи срещу кампанията за разобличаване на Харви Уайнстийн

Група дами, измежду които актрисата Катрин Деньов, разгласиха свое изказване във Франция, с цел да се опълчват на акцията за разкритие, стартирана след обвиняванията против Харви Уайнстийн в полов тормоз и принуждение, и да защитят правото на мъжете да досаждат на дамите, съобщи Франс прес.

" Насилието е закононарушение. Настойчивите и неумели полови задатъци обаче не са закононарушение, нито галантното държание - мачистка експанзия ", са написали във в. " Монд " към 100 актриси, писателки, изследователки и журналистки, с цел да отхвърлят " пуританството ", появило се след първите обвинявания в полов тормоз и принуждение против авторитетния холивудски продуцент.

Според тях, " въпреки да е налице осъзнаване на осъществяваното над дами полово принуждение, говоренето по този въпрос през днешния ден има противопоставен резултат - карат ни изберем верния звук за диалог, да не загатваме неща, които нервират, а тези, които отхвърлят да се съобразят с тези условия, са считани за предателки и съучастнички. "

Като дами не се идентифицираме с този феминизъм, който излиза отвън рамките на злоупотребата с власт и приема облика на ненавист към мъжете и сексуалността, допълват подписалите текста. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР