Група граждани, които разпознаха кандидата за кмет на София от

...
Група граждани, които разпознаха кандидата за кмет на София от
Коментари Харесай

Деян Николов поставя паметник на хан Аспарух на мястото на статуята на Св. София

Група жители, които разпознаха претендента за кмет на София от " Възраждане " Деян Николов , го стопираха, с цел да го попитат кои са напълно първите три неща, които ще направи през първия ден от мандата си.

" Много неща има да се създадат в София, само че в случай че приказваме за първия ден: казвал съм към този момент, че първо ще отстрани украинския байрак от постройката на общината, тъй като на български институции би трябвало да стои единствено българският байрак.

Ще подхваща нужното, с цел да се демонтира статуята на Св. София, която явно огромна част от софиянци не одобряват добре. На нейно място след това имам желание да издигна монумент на хан Аспарух.

И третото нещо е, че ще стартира незабавни дейности по ограничение на джендър пропагандирането измежду деца и няма да има гей церемониал по улиците на София. Това ще направя в първия ден. Няма да го прекарам в банални поздравления, тъй като кметският пост освен това положение на София е единствено едно - голяма отговорност към всички софиянци.

Аз ще наследя град с доста проблеми, които са се наслагвали през годините. Ако ме питате какво ще се случи в първата седмица или месец - ще измия цяла София, ще стартира действия по актуализирането на Общия организационен проект с тези на регионите, с цел да спра безразборното презастрояване.

Ще предложа децентрализация на бюджета. В дейностите си ще се движа по предизборната си стратегия и ще извърша всичко по нея. Искам да направя и проверка на предходните ръководства ", сподели Деян Николов пред жителите, които желаеха да поговорят с него.
 Снимка 350421
Източник:

Възраждане е с номер 42 в бюлетината

Купуването и продавнето на гласове е закононарушение!
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР