Група фенове се канят да съдят Лили Иванова заради отменените

...
Група фенове се канят да съдят Лили Иванова заради отменените
Коментари Харесай

Фенове ще съдят Лили за отменени концерти

Група почитатели се канят да съдят Лили Иванова поради анулираните концерти в Европа, написа " Телеграф ". Примата изненадващо разгласи на страницата си във " Facebook ", че грандиозните й проекти са се сринали с гръм и тропот.

" Поради непредвидени условия плануваните концерти на Лили Иванова в Европа - Берлин, Мадрид и Милано, се отсрочват за неустановен интервал от време. Всички билети могат да бъдат върнати в период от 1 месец на местата, от които са закупени ". Това гласи единствено късото известие за неуспеха. Екипът й обаче отхвърля всевъзможен коментар за повода.

" Отменят се за неразбираем интервал от време, не разясняваме аргументите ", сподели пиарката й Петя Иванова. В Берлин концертът бе плануван за 3 ноември, в Мадрид - за 6-и. Датата за Милано бе чак следващата година - на 30 юни.

" Ясно е, че трите концерта в чужбина се анулират заради недобра организация и слаба реклама, за която самата Лили няма никаква виновност ", написа в мненията под поста на примата Валентин Николов.

Други фенове обаче са мощно разочаровани от новината, защото с изключение на пропуските за концертите са си купили и самолетни билети в двете направления, както и са платили авансово резервацията в хотел.

" Очевидна неприятна организация! При " отсрочване " чакаме да бъде посочена различна дата. В противоположен случай това е " канселиране ". За почитатели, купили билети за 100 евро, самолетни билети, хотели... обяснението е много рехаво ", написа Васко Петков.

" Негативно ще е когато се афишират концерти в Европа, продават се билети, машината се завърта и след това се отсрочват, без основна причина да се показва. Лили не е отговорна несъмнено, доста хората остават извънредно разочаровани. Аз пребивавам в Атина, купих си и самолетни билети, хотел резервирах в Берлин . И всичко това пропада. Разбира се, ще си помисля, че още веднъж се е развихрила мафията към Лили . По неприятното от това, че няма да видя Лили, е че машинациите за трупане на лесни пари като тази да се афишира няколко мероприятие, да се продават билети и до последно да се отсрочва край нямат!!! Силно се колебая, че Лили е в час какви ги правят зад тила й . Представете си заради каква, аджеба, причина пропада концерт, разгласен за следващата година !?!! ", добавя Волфганг Вапоров.

Много други като него имат намерение да потърсят правата си по правосъден път за породеното.
тагове почитатели лили провален концерт
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР