Група деца от 55-о СУ „Петко Каравелов“ посетиха базата на

...
Група деца от 55-о СУ „Петко Каравелов“ посетиха базата на
Коментари Харесай

Деца зарадваха ЦСКА с мартеници

Група деца от 55-о СУ „ Петко Каравелов “ посетиха базата на ЦСКА в Панчарево и подариха на футболистите, чиновниците и треньорския щаб собственоръчно направени от целия 3 „ В “ клас мартеници във връзка 1 март. Към тях те прибавиха и приветствени картички с положителни персонални пожелания.
Хлапетата започнаха визитата си с наставника Стойчо Младенов и Бай Добри, а след това „ окичиха “ и всичките " армейски " футболисти и хората от щаба.
Увлекателен гид на децата въз основата „ Панчарево “ беше админът Стойко Сакалиев, който се постара те да се усещат като вкъщи си.
Карина, Андрея, Пресиян и Борис си направиха спонтанна работилничка, в която демонстрираха на любознателните бранители от Нидерландия Юрген Матай и Мено Кох по какъв начин се вършат мартеници и кои са Пижо и Пенда.
Хлапетата усърдно обясниха символиката на мартениците и се забавляваха при опитите на легионерите да кажат „ Честита Баба Марта “. Отлично с пожеланията се оправиха латиноамериканците Жорди Кайседо, Густаво Бусато и Маурисио Гарсес.
Самите футболисти, отпред с националите Иван Турицов и Георги Йомов също се зарадваха на мартеничките в клубните червено-бели цветове и ги одобриха като добър знак за шанс и триумф през футболната пролет.
Децата пък си потеглиха с забавни дарове от клуба, които да им оказват помощ в учението и в часовете по физическо. Те бяха поканени да посетят със съучениците си мач на „ Армията “, а календар с подписите на играчите ще грее в класната им стая.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР