Грубата победа на Доналд Тръмп на повече от дузина щатски

...
Грубата победа на Доналд Тръмп на повече от дузина щатски
Коментари Харесай

Как убедителната победа на Доналд Тръмп в Супервторник показва силни и слаби страни

Грубата победа на Доналд Тръмп на повече от дузина щатски първоначални избори във вторник съвсем обезпечи неговата републиканска номинация и дълго чакания реванш с президента Джо Байдън през ноември.

Загубвайки единствено в един щат от 15, Тръмп завоюва почти три четвърти от всички гласове в Супер вторник със съкрушителна мощ, която провокира напускането на последния му останал конкурент, Ники Хейли.

Данните от изборите от Супер вторник, съчетани с преброяването в Съединени американски щати и други източници, изострят визията ни за базата на Тръмп. Бившият президент явно се радва на необятна поддръжка измежду републиканците, само че това варира според от демографските групи, което алармира за евентуални проблеми за него през ноември.

Както и на предходните избори, Тръмп се показа по-добре в окръзи с по-ниски равнища на висше обучение и тези с по-ниски приходи на семействата и още по-зле с увеличението на тези индикатори. Той също по този начин беше податлив да вижда по-голяма поддръжка в с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР