Груба намеса във вътрешните работи на България предприе съпредседателката на

...
Груба намеса във вътрешните работи на България предприе съпредседателката на
Коментари Харесай

Лъсна груба намеса във вътрешните работи на България на тазвечершния протест на псевдоеколозите

Груба интервенция във вътрешните работи на България предприе съпредседателката на групата на „ Зелените “ в Европейския парламент Ска Келер. Тя се появи на тазвечершния митинг на псевдоеколозите, които сякаш са в отбрана на Пирин, написа в. Труд.

От пресофиса на Келер оповестиха по-рано през днешния ден, че тя идва у нас като политическо лице от еврозелените. Келер разгласи, че Брюксел е с протестърите и ги поддържа.

Всъщност евроинституциите няма какво да поддържат, защото „ зелените “ към този момент бяха изобличени, че изказванията им са цялостна неистина.

Въпреки напъните на няколкото политически партии, които стоят зад митингите, пред постройката на Министерски съвет не се събраха повече от 300 души.

Така за следващ път се потвърди, че дребните обединения Да, България, Политическа партия “Зелените”, ДСБ и присламчващите се ДБГ са обречени на крах в опита си да извлекат политически дивиденти от митингите.

За присъединяване на Келер коментар дадоха най-заинтересованата страна – кметовете от Пиринския край.

„ Абсолютно неуместно и несвоевременно е Ска Келер да се меси в политиката на непозната страна, още повече по подобен въпрос от районно значение. Всички към този момент знаят по какъв начин се вършат и провеждат тези митинги, че са платени и нямат нищо общо с Пирин. Те са политически и имат други цели. България има право сама да дефинира бъдещето си за туризъм и за всичко останало “, сподели кметът на Банско Георги Икономов.

„ Участието на еврозелената Ска Келер в митингите в София потвърждава единствено едно – че в действителност има външна интервенция и външни нnтереси, с цел да няма зимен туризъм у нас. Явно е към този момент, че „ извън “ не желаят в България да се развива сполучлив туризъм и по всякакъв начин се пречи на всичко хубаво което чакаме да се случи освен в Банско, само че и другите ни зимни курорти, съобщи и кметът на Симитли Апостол Апостолов.

Коментар направи и евродепутатът Ангел Джамбазки: „ Ска Келер не съставлява Екологичен потенциал, има си ред за делегациите. Тя може да е в България като съпредседател европейските зелени, да приказва от името на българските розови, само че тя на процедура е екскурзиант. Много ми е чудно по какъв начин по този начин е на митинг, искащ оставката на български министър. Защо не стачкува в родната й Германия, където единствено за последните 2 години са издигнати 11 лифта. Ние да отидем ли да протестираме в Германия и да желаеме оставки? Истината е една – моята блага и общителна колежка от Екологичен потенциал е проводник на политиката на зелените, тъй като техните митинги са политически “.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР