Груб към жените, раболепен пред мъжете - такъв бил в

...
Груб към жените, раболепен пред мъжете - такъв бил в
Коментари Харесай

Тръмп нарекъл Меркел глупава, отношението към Путини и Ердоган било друго

Груб към дамите, раболепен пред мъжете - подобен бил в телефонните си диалози американският президент. Той се държал съвсем садистично с немската канцлерка Меркел, която нарекъл " глупава ". Вижте коментара на

Американският президент Доналд Тръмп се държал по телефона изключително жестоко с водачите на другите страни, изключително с дамите. Най-потърпевши били  Ангела Меркел или Тереза Мей , свидетелстват източници от Белия дом, с които е разговарял журналистът Карл Бърнстейн. Отношението на Тръмп към Меркел било съвсем " садистично ", самата тя била наречена " глупава " и " под въздействието на руснаците ". Заради " самобитните " диалози в Берлин даже били взети специфични ограничения за сигурност, с цел да бъде опазено наличието им в загадка.
 

— CNN (@CNN)

С нападките си против ​​бившата английска министър-председателка Тереза Мей Тръмп съумял да постигне точно това, което е целял. Източниците на журналиста обаче разказват реакцията на Меркел като напълно друга. На офанзивите на Тръмп немската канцлерка отговаряла с съответни обстоятелства. " Тя се справяше доста добре ", описват осведомени. Канцеларията на немската канцлерка не разяснява отчета, представител на държавното управление изтъкна поверителността на диалозите.

Отношението към Путин и Ердоган е друго

Карл Бърнстейн е разговарял с десетки някогашни и сегашни чиновници на Белия дом, измежду тях и такива, които са имали право да слушат диалозите на президента или да четат транскрипциите им. Сред интервюираните лица са някогашен външен министър, министър на защитата и шеф на щаба. Заключението от разказите им е, че " в стотици телефонни диалози с ръководители на държавни управления президентът не е бил в положение умело да поддържа външнополитическите връзки ".
 Тръмп и Путин БГНЕС
Тръмп постоянно е бил зле квалифициран и се е отказвал от значими за Съединените щати позиции. Също така сериозно се влияел от " мощните мъже "  - в телефонните диалози с Путин той съвсем рабски копнеел за неговото утвърждение.
В избрани интервали турският президент Ердоган е приказвал по два пъти седмично с американския си сътрудник, включително докато Тръмп играе голф. Резултатът от тази връзка е, че президентът на Съединени американски щати изтегли американските бойци от Сирия и остави кюрдите беззащитни срещу атаките на турците.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР