Грозно - така вицепремиерът Томислав Дончев определи изграждането на пътеки

...
Грозно - така вицепремиерът Томислав Дончев определи изграждането на пътеки
Коментари Харесай

Томислав Дончев за Рилските езера: Грозно

Грозно - по този начин вицепремиерът Томислав Дончев дефинира построяването на пътеки с трошляк в региона на Седемте рилски езера. В студиото на БТВ Дончев се ангажира да направи инспекция на плана и решенията, които са се взели. Ще го ревизира сигурно, даде обещание Томислав Дончев, а на въпрос дали планът не се прави единствено и единствено да се усвоят едни пари, той реагира: " Дай боже да не е по този начин ".

Също грозно би било, в случай че по маршрута Ком - Емине се построи сходна пътека за облекчение на повече туристи, съгласи се Томислав Дончев, само че и съобщи, че популярност богу това не би било допустимо по билото на Стара планина.

Вицепремиерът, който е алпинист, изясни обаче, че след построяването на лифта към Рилските езера регионът е проблематичен, защото по-лесният достъп го е напълнил с хора, които не са планинари. По думите на Дончев планът, стартират от управата на парка, за него е недопустим. Според Томислав Дончев обаче решението е в наличие на повече чиновници на парка на място.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР