Грозно поведение от страна на мъже с джип в столичния

...
Грозно поведение от страна на мъже с джип в столичния
Коментари Харесай

Гавра: Мъже подвикват на ученички, хвърлиха им макетно ножче СНИМКИ

Грозно държание от страна на мъже с джип в столичния квартал " Надежда ". За това алармира майка на ученичка.

По думите й непознатите са подвиквали и са се закачили с дъщеряй и нейни приятелки, а най-после са подхвърлили макетно ножче.

" Вчера вечерта  към 19:20 часа, щерка ми се разхожда с нейните приятелки покрай Северния парк. На директната до 24-та поликлиника стопира този джип, мъжете  стартират да им подвикват, да се смеят, да се закачат с тях и като за похлупак най-после хвърлят към тях тапицерско ножче. Големите мъжкари  очевидно от това имат потребност, някой да ги забележи и да им обърне внимание. Подала съм сигнал и се работи по случая.

Не разбирам- накъде отива този свят: да обгрижваш една жена те прави женчо, само че да я заплашваш, да я подиграваш, унижаваш, биеш... и т.н те прави мъжкар(комплексар)?! Явно макетното ножче е оръжието на актуалния рицар. Да стартираме да си носим по едно в джоба.В днешно време има недостиг на полезности и всичко идва от фамилията. То би трябвало да възпитава ценностната система на детето. ", споделя Пенка Димитрова.

Потребители са безапелационни, че незабавно би трябвало да се вземат ограничения. Според едни посредством институции, съгласно други без тях.

" Новото обикновено... Дано си свършат работата полиция и прокоратура, в една естествена страна с оглед последните събития, това би могло да се смята като опасност. ", отбелязва Д. Каменов.

" Някой, в случай че разбере къде се паркира този джип, може да показа. Бая татковци на дъщери сме тук, та при положение, че полицията не обърне внимание. Това, което са създали тези б@клуци е ужасно и доста рисково. Ако не се отреагира и накаже това им деяние, видяхме до каква степен може да се стигне.... Ако би трябвало, дано пуснем групова тъжба, тези би трябвало да бъдат осъдени. ", написа Александър С.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР