Грозните сцени се разиграват около 12:50 часа през почивния ден.

...
Грозните сцени се разиграват около 12:50 часа през почивния ден.
Коментари Харесай

Пиян руснак крещи към граждани и ченгета в Бургас: Гов*о, педер*ст!

Грозните подиуми се разиграват към 12:50 часа през почивния ден. След получен сигнал за зародил скандал и нарушаване на публичния ред на ул. " Константин Величков " е  изпратен екип на полицията. Органите на реда заварват мъж с букви Я.Г., който ги уведомява за зародило сдърпване сред него и рускоговорящ мъж. Повод за кавгата е погрешно паркиране на коли пред кооперацията и основаване на спънки за придвижването по ул. " Константин Величков ". Рускоговорящият мъж е открит като И.Р. Той е  роден в град Минск, Беларус, съветски жител, притежаващ позволение за непрекъснато престояване в страната. При идването на автопатрула последният мощно миришел на алкохол, бил с нападателно държание и отправял обидни и заплашителни думи по отношение на българина на съветски език. Пияният мъж декларирал, че не схваща задоволително български език и е предизвестен устно да се прибира и, че неговите дейности са неправилни и наказуеми. Той дава знак на единодушие и се отдръпва встрани.

Малко по-късно при още един обход чиновниците от патрула пред адреса още веднъж са видели българина дружно с други лица, съседи и съветския жител, който показвал неприлични знаци с ръце към всички, в това число и полицейските чиновници.

" Нарушителят Р. несъмнено е осъществил от справедлива и субективна страна състава на член 1, алинея 2 от УБДХ, защото на 17.03.2019 година към 12:50 часа е направил непристойна демонстрация, изразена в приложимост на хули, псувни и други неприлични изрази на обществено място пред повече хора, в оскърбително отношение и държане към Я. Д., както и в опит за сборичкване със същия, с които дейности е нарушен публичният ред и успокоение.

С това е направил непристойна демонстрация, съставомерна по член 1, алинея 2 УБДХ.

С действието си Р. нарушил публичния ред и успокоение и провокирал отвращение на намиращите се в близост жители, само че заради своята по-ниска степен на социална заплаха действието не съставлява закононарушение по член 325 от Наказателен кодекс.

Съдът, като реши степента на социална заплаха на действието, както и събитието, че Р. признава осъщественото от него, то за коригиране на нарушителя и за реализиране на задачите на предварителната защита на административните санкции на същия следва да бъде наложено наказване " санкция " в размер малко към междинния очакван в Указа. По този метод задачите на това административно санкции ще бъдат реализирани.  Мотивиран от гореизложените съображения, на съображение член 6, ал.1, б. " А " от УБДХ ", излиза наяве от решението на съда.

Съдът признава нарушителя И.Г.Р. за отговорен в това, че на 17 март 2019 година към 12:50 часа е направил непристойна демонстрация, изразена в приложимост на хули, псувни и други неприлични изрази ( " блядь “, " гов*о “, " педера*т “) на обществено място в Бургас, пред повече хора, в оскърбително отношение и държане към Я. Д., както и в опит за сборичкване със същия, като протегнал ръка да удари Я. Д., с които дейности е нарушен публичният ред и успокоение, като на съображение член 1, алинея 2 от УБДХ му е наложена административно наказване санкция в размер на 300 лв..

Решението предстои на обжалване пред Окръжен съд – Бургас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР