Грозните политически сцени нямат край. След като в началото на

...
Грозните политически сцени нямат край. След като в началото на
Коментари Харесай

Грозен политически сеир: Преврат и бой в БСП Шумен! Червената Лили налетя с шамари на…

Грозните политически подиуми нямат край. След като при започване на месец април в Съюз на демократичните сили се разигра срамна сцена, каквато не е имало от основаването на партията до ден сегашен, в този момент наред да се „ изложат “ са Българска социалистическа партия. Авторитетна професорка от управлението на Българска социалистическа партия в Шумен и брачният партньор й са налетели на пердах на общинска съветничка социалистка по време на инфарктна конференция в петък вечерта. Баталният конфликт е разказан в детайли и със снимков материал в формалния профил на шуменската левица във фейсбук. Битката се е завъртяла сред два лагера които гравитират надлежно към някогашния кмет на Шумен Красимир Костов и сегашния народен представител Иван Иванов, написа в. Монитор.

До пердах в дословния смисъл на думата се стигна, след поредност от пленуми, на които остарели и нови управления се сваляха и възкачваха на власт и се заприказва за прелом в Българска социалистическа партия. Като уредници на преврата бяха посочени последователите на някогашния кмет Красимир Костов. Те проведоха изключителна конференция, на която смъкнаха цялото общинско управление без ръководителя му, само че след седмица свалените си върнаха властта, а в петък на изключителна конференция броят на членовете на общинския съвет бил понижен от 41 на 33 души, като били извадени всички превратаджии включително някогашния кмет Красимир Костов и досегашният заместник-председател на Националното обединяване на Българска социалистическа партия Анатолий Стоянов. Чистка имало и в контролната комисия, редуцирана от 9 на 7 души.


Промените не минали без опозиция, излиза наяве от съвсем протоколния запис на събитията, оповестен от самите социалисти, а целият цирк станал пред очите на члена на изпълнителното бюро на Народно събрание на Българска социалистическа партия Апостол Димитров. " Необузданата хайка на превратаджиите " е озаглавена фотография, която демонстрира обсада на сцената и трибуната в читалище " Тодор Петков " от съперниците на настоящето управление. Наречената превратаджийка проф. Русанка Петрова и брачният партньор и били блъснали общинската съветничка от Българска социалистическа партия Лили Петрова. Озвучаването било изкарано от строя, откакто единият бунтовници скъсали кабела на микрофона.



" Щетите, които нанесе тая подготвена, какво да прави неразумна " превратаджийка ", би трябвало да се заплатят на читалище " Тодор Петков " и на Българска социалистическа партия Шумен, персонално от нея, тъй като тя си разреши да къса кабелите на микрофона, на уредбата, да изключва шалтера и поради нея, надали ще бъде предоставена залата отсега нататък на Българска социалистическа партия, след тоя случай на вандалщина! " - пишат от Българска социалистическа партия. Разгневената маса деятели изтръгнала отчетния отчет от ръцете на ръководителя Веселин Пенчев и го скъсала. Според участници в конференцията възрастните партийци, които следили протичащото се не посмели да вземат думата, с цел да не ядат пердах.


" Днес не е денят на Съединението за партията, през днешния ден е денят на Независимостта " - бил споделил общинският водач на социалистите след приключването на конференцията.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР