Грозни сцени се разиграха на трибуната на 49 Народно събрание,

...
Грозни сцени се разиграха на трибуната на 49 Народно събрание,
Коментари Харесай

Парламентът прекъсна работа заради грозни обиди на Костадинов към Манол Пейков

Грозни подиуми се разиграха на трибуната на 49 Народно заседание, откакто Костадин Костадинов влезе в типичния си репертоар от обиди по отношение на " Продължаваме промяната - Демократична България " и техните депутати.

Костадинов се засегна от изявление на Явор Божанков, който го упрекна в лицемерни позиции, напомняйки, че брачната половинка на водача на " Възраждане " усвоява грант от Lidl през, до момента в който той " громи " задграничните търговски вериги.

На това Костадинов отговори с груби обиди към Божанков, който назова " сгрешен човек с нетрадиционна ориентировка, преминаващ от лява в дясна партия без никакво планиране и проблем с този 90-градусов завой ".

" Призовавам да не бъде принизявано Народното събрание, в противоположен случай ще се наложи ние да вземем ограничения. И аз мога да приказвам за коалиция " Сорос-донос " до края на света ", разгласи той.

Последните му думи накараха депутата от Демократична България Манол Пейков да излезе на трибуната и да призове Костадинов да си мери думите, когато лепи обидни етикети на политически съперници.

" Възраждане " неведнъж употребяват термина " Доносническа България " - не е цивилизовано да си приказваме по този метод. Вие се пробвате да възстановявате език, който е недопустим в общественото пространство. Вие разчитате на това, че ние се държим цивилизовано и почтително към вас. Имайте поради, че ние също имаме богато въображение. Аз постоянно мога да ви назова " Коцето Късопишков ", имам поради човек, който написа с " къси букви ". Въображението ми е безпределно. И за всеки идващ път, когато в наличието на президента Вие употребявате сходни думи, ние ще намерим метод да използваме същите против Вас ", сподели Манол Пейков.

Тук Костадин Костадинов излезе от всевъзможни граници на положителния звук, за което получи и наказване " забележка " от ръководителя Росен Желязков, а съвещанието беше прекратено за 10 минути поради напрежението.

Костадинов си разреши да назова Пейков " тъпанар ", " клеветник " и " представител на утайката на българската политика ".

Председателят на " Възраждане " заплаши, че в случай че Желязков не изхвърли " утайката от Народното събрание ", щял да я изхвърли той с сътрудниците си.

Манол Пейков също получи забележка от ръководителя на 49 Народно заседание поради обидата към Костадин Костадинов.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР