Грозни сцени са се разиграли по време и след участието

...
Грозни сцени са се разиграли по време и след участието
Коментари Харесай

Преслава заприлича на мутреса, Павел налага фенове наред

 Грозни подиуми са се разиграли по време и след присъединяване на Преслава в столично заведение предишния уикенд.

Потресен свидетел на случката споделя с всички покъртителни детайлности какво е станало, до момента в който хората са се забавлявали, написа HotArena.

В полупразното заведение обезверената от все по-намаляващите хора по нейни участия Преслава демонстрира невероятна експанзия задно с нейния обичан Павел. Страстите се разгорещили, когато известният ловджия на подписи Христо Могилански изискал фотография от изпълнителката.

В отговор получил хули и обиди и от нея, и от Павел пред погледите на малцината гости на заведението. Тя се изгаврила обществено с него като му споделила:

" В хороскопа ти написа, че през днешния ден не ти е ден ". И безумната преживелица не завършва до тук.

Грозните подиуми се пренесли и след присъединяване на поп фолк изпълнителката пред заведението, където Павел решил да раздаде правораздаване с юмруци и то пред слисаните погледи на Христо и неговата компания, които изпаднали в стрес.

Обидите и ругатните траяли със закани за физическа разпра. Петимата охранители от заведението едвам удържали разбеснелия се Павел.

Историята не завършва и с това. Оказва се, че след екшъна пред заведението, Павел и Преслава траяли да преследват Христо и неговите другари по улиците на София.

Припомняме, че това не е първият случай на разпра на Павел с почитатели на Преслава. Преди 2 години Павел посегна на почитател, тъй като изискал фотография от Преслава, а година преди този момент в гаражите на зала Колодрума в Пловдив срита различен неин обожател и даже му счупил чисто новия мобилен телефон.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР