Грозни сцени помрачиха мача между новака във Втора Бундеслиха Холщайн

...
Грозни сцени помрачиха мача между новака във Втора Бундеслиха Холщайн
Коментари Харесай

Футболисти и ултраси в меле преди мач от Втора Бундеслига заради знаме

Грозни подиуми помрачиха мача сред новака във Втора Бундеслиха Холщайн Кил и Санкт Паули от 7-ия кръг на немското състезание. Фенове на домакините нахлуха на терена по време на загрявката и сътвориха блъсканица измежду футболистите. Очевидно случилото се е било авансово планувано с една единствена цел - да бъде отнето знаме на гостуващия Санкт Паули.

Малко преди първия съдийски сигнал маскираните последователи на Кил прескочили оградите и се разбягали по терена, а с изключение на служителите на реда, се е наложила намесата и на част от футболистите на двата отбора, които се опитваи да успокоят нажежилата се конюнктура.

От видеото излиза наяве, че ултрасите са били въоръжени с железни прътове и факли. Въпреки това служителите на реда успяли да възстановяват ситуацията като част от ултрасите са били отведени отвън стадиона, а останалите се завърнали по местата си на трибуните.

Мачът стартира с към десетина минути забавяне, само че след това още веднъж бе пресечен от основния арбитър Харм Осмерс. По време на дуела атмосферата остана спокойна, като дуелът приключи с победа за Санкт Паули с 1:0.

Към момента Холщайн Кил се намира на второто място в класирането с актив от 14 точки, до момента в който Санкт Паули заема петата позиция с 13.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР