Грозни сцени по трибуните помрачиха две от световните квалификации за

...
Грозни сцени по трибуните помрачиха две от световните квалификации за
Коментари Харесай

Хулигани опетниха мачове в Лондон и Тирана

Грозни подиуми по трибуните помрачиха две от международните квалификации за Катар 2022. Сблъсъкът сред Англия и Унгария още веднъж не мина умерено. На " Уембли " стотици маджарски хулигани се сбиха със стюарди и полиция в средата на първото полувреме на мача. Доста от последователите бяха изведени, имаше и доста арестувани, съобщи bTV.

Наскоро " маджарите " отнесоха наказване от 2 мача без аудитория поради расистки викания. Не излиза наяве дали държанието на гостуващата агитка е реакция на глобата от ФИФА. Срещата в Лондон приключи 1:1, откакто унгарците поведоха с гол от дузпа на Роланд Шалай в 24-ата минута. Джон Стоунс изравни в 37-ата.

Междувременно Полша завоюва значимото си посещение в Албания с 1:0. Всичко друго с изключение на успеха на процедура лишаваше " Дружина полска " от всевъзможни очаквания за бараж. Гол на Карол Швидерски в 77-ата минута донесе триумфа на гостите, а след попадението към терена полетяха толкоз бутилки и предмети, че съдията Клеман Тюрпен приключи мача за близо 10 минути.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР