Грозната война между Таня Боева и бившия й мъж Михаил

...
Грозната война между Таня Боева и бившия й мъж Михаил
Коментари Харесай

Бившият на Таня Боева с писмо до медиите: Върни ми сина!

Грозната война сред Таня Боева и някогашния й мъж Михаил Бургуджиев продължава с цялостна мощ с нов епизод, в който този път ексъпругът се опитва да удари фолкаджийката.

След като в тъжба до медиите тя го упрекна, че тормози освен нея, само че и новото й гадже, в този момент с стон до медиите се записа и Бургаджиев. Той е безапелационен, че в никакъв случай не е заплашват или малтретирал нея или любовника й и тя го клюки. Най-голямата му болежка е, че Боева не му разрешава да вижда общия им наследник.

„ Въпреки правосъдните решения, аз освен не съм виждал сина си от година и половина, а от 12 месеца нямам и телефонен контакт с него. Статиите във някои от медиите приключват с изречението "43-годишният музикант може да взема детето си когато и да е, когато пожелае. " Това изречение е искрено най-голямата неистина. Оказа се, че няма мощ, която да накара Таня Боева да съблюдава решенията на съда “, жалва се бащата.

Синът на Таня и Михаил Росен е на 10 години. Изпълнителката, чиято същинска фамилия е Петкова има и второ момче, което обаче умря единствено няколко часа след раждането. Родителите на Михаил също нямали достъп до Росен.

„ Родителите ми от своя страна също заведоха дело за установяване на режим на персонални контакти с Росен, защото те също са лишени от опция да виждат внука си. Вероятно в резултат на това госпожа Петкова атакува и тях с грозни клюки. Най-новата тъжба включва в себе си както мен, по този начин и татко ми. Така всеки един от нас би трябвало да потвърждава, че не е нарушител, а единствено се пробва да накара една жена да съблюдава решение на българския съд. Искам да стане ясно едно нещо - единственото ми предпочитание е да виждам детето и да се грижа за него по този начин, както съм го правел години наред и изключително във времето, когато кариерата на някогашната ми брачна половинка беше във напредък и тя беше по участия цели нощи, а идващия ден прекарваше в сън, след което се приготвяше за идващото присъединяване и така нататък Всеки естествен човек би следвало да може да си показа какво значи освен това състояние тази насилствена разлъка, наложена от някогашната ми брачна половинка и какво ми коства да не мога да го виждам, да не знам къде е... ", приключва жалбата на някогашният мъж на Таня до медиите.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР