Грозна случка търси и своето продължение. Предисторията? Хулиганство, коeто на

...
Грозна случка търси и своето продължение. Предисторията? Хулиганство, коeто на
Коментари Харесай

Дете открадна колелото на дете. Мъж: Днес това, а утре? СНИМКИ

Грозна преживелица търси и своето продължение. Предисторията? Хулиганство, коeто на пръв взор наподобява младежко безхаберие - дете откраднало колело от дете. Случката е от столичен парк, където младеж на забележима възраст 12 - 14 години отмъкнал непознатата благосъстоятелност. Ситуацията се разиглала преди няколко седмици, а през днешния ден родителите на пострадалото дете се пробват да открият хората, възпитавали посочения за причинител на проявата.  " Това е хубостникът, откраднал колелото от ръцете на сина ми в парка преди няколко седмици. Моля, в случай че някой го разпознае или познава, да се свърже с мен. Детето наподобява на забележима възраст 12 г.-14 година ", написа Десислава Стефанова. Кадрите са публикувани в обществената мрежа, където пострадалите родители се пробват да открият самоличността на посочения за причинител на кражбата и неговите родители. Случката предизвика и полемика - за възпитанието на най-малките, за образеца, който виждат край себе си.   " За това желая да видя родителите. Сега колело, на следващия ден автомобил, щурм...  И като са го видeли, че се прибира с непознато колело, не са ли го попитали от кое място е? ", недоумява Стефан Стефанов. 

Някои столичани са на мнение, че сходни похищения са разследване от неверно образование, от липса на внимание към полезностите, формиращи се в детето. Други отиват още подалеч, винейки и родителите за личния им житейски светоглед.  Вижте някои от мненията на столичани:  " Щом занапред прави такива простотии, не ми се мисли след някоя друга година какво ще става! Нещо изначално е сбъркано в тази страна. Пази Боже! ", написа Теменужка Н.
 

  " Дано да има изгода от диалога, само че щом се стига до кражба, ясно става в какво семейство пораства младежът ", написа Албена Г.
  " Родителите и да ги намерите, не мисля, че има смисъл - явен им е потенциала, щом през първите 7 година не са си научили отрока да не пипа непознати движимости. Дано вашето дете не се е травмирало от случката. Колелото ще го замените ", разяснява Мария Д.  " Родителите да не са сляпи, че носи непознати движимости? Що за образование? ", чуди се столичанин.  " Дано да се откри момчето и да се върне колелото на детето, доста грозна постъпка. Нямам думи ", отбелязва Иван Я. Родителите на пострадалото дете декларират, че е подадена тъжба по случая.      
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР