Грозна подигравка от страна на бившия пиар и близък приятел

...
Грозна подигравка от страна на бившия пиар и близък приятел
Коментари Харесай

Пиарът на Дарина Павлова се подигра с нея

Грозна насмешка от страна на някогашния пиар и непосредствен другар на Дарина Павлова – Сандро Рубини, я злепостави в мрежата пред всичките й почитатели. Решила да разтовари, Мадам Мулти взе участие в една от игрите на фейсбук, която демонстрира коя известна персона си бил в предишното. Според занимателното приложение Дарина е била Клеопатра. „ Знаех си “, предостатъчно показа резултата с почитателите си Павлова, написа show.bg.



Докато множеството й почитатели изцяло се съгласиха с фейсбук и я засипаха с похвали, един от най-близките й другари – Сандро Рубини, я жегна с злобен коментар.

„ Ти към момента си Клеопатра! И дори сте на една и съща възраст! Хахаха “, изцепи се пиарът.

58-годишната Дарина не реагира на коментара му, само че съгласно осведомени била гневна от нетактичното му изявление.



„ Тя е доста докачлива на тематика възраст, изключително през последните няколко години. Подложи се на много интервенции, с цел да прикрие годините и Сандро доста добре знае, че това й е болна тематика. Изказването му бе жестоко и съзнателно злобно “, клатят глава близки до вдовицата на Илия Павлов.

Всъщност Дарина и Рубини от много време насам не поддържат положителни връзки. Според осведомени още преди няколко годни Сандро предал доверието си с двулична постъпка и по тази причина Павлова се отказала от услугите му на пиар.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР