Грози ни сериозен срив на здравето, предупреждават здравните власти. По

...
Грози ни сериозен срив на здравето, предупреждават здравните власти. По
Коментари Харесай

Грози ни срив на здравето

Грози ни сериозен срив на здравето, предизвестяват здравните управляващи. По думите им изтощаването на организма през зимата и изчерпването на жизненоважни витамини и минерали, което нормално се демонстрира като сякаш безобидна изнемощялост и отмалялост, е тревожният сигнал за дискредитиран имунитет и отслабена отбрана.

Двата съществени недостига

„ Грипът и вирусите понижават равнищата на огромен брой витамини и минерали, които вземат участие в имунните функционалности (…) и имат значима роля в метаболизма на белтъците и енергията”, написа в уеб страницата на здравното ведомство националният съветник доцент доктор Стефка Петрова, шеф на Националния център по запазване на публичното здраве. Така минали един път през най-болестния сезон, вместо да сме в сигурност, ние в действителност попадаме в още по-високорискова обстановка, отключена от съдбовната композиция на два съществени недостига – витаминен и магнезиев. Състояние, в което разболяването ни е в забрадка вързано, даже и при най-малката опасност, и то без значение от възрастта ни или температурите на открито.

Атаката е най-хубавата отбрана

 Изправени пред лицето на заплахата, най-хубавото нещо, което можем да създадем, поучават медицинските експерти, е ответната офанзива над казуса във тип на неотложно попълване на отворилите се неналичия и повишение на имунната отбрана посредством пряк импорт на недостигащите ни субстанции. Доказал нееднократно своята успеваемост както пред лекари от разнообразни сфери на медицината, по този начин и пред към този момент изпиталите на собствен тил тежестта на следствията от магнезиевия недостиг, като първа помощ в спешната за здравето обстановка се показва специфичен магнезиев комплекс, прочут с името MagCombo (МагКомбо). Комбинирайки в себе си съсредоточено количество чист магнезий плюс комплекс от най-важните за положителния имунитет витамини от група В и витамин С, дозирани в сходство със здравните потребности на българина, той освен покачва устойчивостта на организма, само че е и задоволително мощно оръжие за отбиване на болестотворните закани на два фронта по едно и също време.

В сигурни ръце

Разработен от висококвалифицирани френски учени в региона на фармацията и медицината, MagCombo показва най-новите постижения в двете научно-изследователски сфери. Чрез патентованата технология за произвеждане – LICAPSTM, която разрешава запечатването на течности в твърди желатинови капсули без никаква химична или термична обработка, той е единственият магнезий в маслена форма у нас. Без аналог по своята фармакологична дефиниция, MagCombo доближава равнища на асимилиране и засищане на организма със съдържащите се в него потребни субстанции на нива, които елементарните артикули (на таблетки или разтворими) не могат – над 90%. Всичко това в комбиниране с уравновесената му формула, съчетаваща най-препоръчваните за справяне с рисковата конюнктура субстанции, го прави незаместим за всеки, чийто имунитет е дискредитиран и/или е подложен в непосредствена опасност за здравето. Освен за възстановяване на имунната отбрана, MagCombo е извънредно скъп и при разстройства в здравния статус, като да вземем за пример мускулна уязвимост, изнемощялост и отмалялост, нарушен сън и прочувствена неустойчивост.

MagCombo е ефикасен

 Работя като общопрактикуващ доктор и в кабинета всекидневно ме посещават пациенти с недоволства с разнородно естество. В случаите на обща изнемощялост, отмалялост, бодърствуване, мускулна уязвимост, болки и крампи, изтръпване на ръцете и други, които ясно подсказват дефицит на магнезий в организма, аз постановявам MagCombo (Магнезий комплекс). Той се отличава измежду останалите артикули със своето високо наличие на чист магнезий, както и със своята сложна формула, включваща оптимални дози от витамините С, В2, В6 и В12.
Наблюденията ми демонстрират изрично, че постоянният банкет на MagCombo покачва равнищата на магнезий в кръвта. По този метод той повлиява директно изявата, продължителността и силата на мускулните крампи. Допълнително, усъвършенства тонуса и нервно-психичното положение. Пациентите също са удовлетворени от MagCombo , тъй като той подсигурява бързи и постоянни резултати с банкет единствено на 1 капсула на ден.
Д-р Стела Янкова

Преборих умората и депресията за 3 месеца

 Страдам от меланхолия и тиреоидит на Хашимото. Преди няколко месеца бях доста зле. Беше ме налегнала отмалялост, нямах никаква сила, а краката ми се схващаха непрекъснато. Реших да посетя приближен за мен експерт – прочут хомеопат в Бургас.

Тя ми предложи да стартира банкет на магнезиевия комплекс MagCombo. Пия го към този момент трети месец и се усещам отлично. Продължавам напред към цялостния триумф и дори в този момент купих и на мъжа ми.

Препоръчвам MagCombo на всекиго, за който сполетелите ме проблеми звучат познато.
Тодорка Желева

MagCombo ме избави от изтощението

 Аз съм деен човек и непрекъснато съм в придвижване, а ето, че зимата ми се отрази – внезапно се почувствах изтощена и без сила. Крайниците ми започнаха да изтръпват и имах чувството, че тялото ми се предава. Дори в границите на 1 месец се разболях два пъти.

Консултирах се с персоналния си доктор и се оказа, че пострадвам от недостиг на магнезий и на витамини. Изписа ми да пия магнезиевия комплекс MagCombo , тъй като с изключение на магнезий, той съдържа витамини от В групата и витамин С.

Приемам го към този момент от месец и резултатът е налице. Чувствам се чудесно. Умората и схващанията изчезнаха. Определено укрепнах и имунитетът ми се ускори – не съм боледувала, макар че отивам на работа всеки ден. Заставам с името си зад MagCombo, тъй като се уверих, че той работи.
Гергана Илиева

MagCombo ме държи в съвършена кондиция

 Мускулни схващания ме събуждаха съвсем всяка нощ. Болката приличаше на изстрел, който ме уцелваше без да допускам. Потърсих помощ от фармацевта в аптеката до нас и той ми предложи MagCombo. Увери ме, че ще помогне освен за крампите, само че и ще усъвършенства цялостното ми здраве.

Започнах да го пия по една капсула дневно и след към седмица досадните крампи отшумяха. Чувствам се по-жизнен и отпочинал, а сънят ми стана пълностоен. Благодарен съм на фармацевта за скъпия съвет, с помощта на който съм в съвършена кондиция даже и в този тежък интервал. Препоръчвам MagCombo от сърце на всеки, който цени здравето си.
Ясен Жеков

Можете да откриете MagCombo в най-близката аптека до вас.

Повече информация за MagCombo може да намерите ТУК >>>

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР