GROUPE RENAULT обяви, че компанията предоставя за нуждите на медицинските работници

...
GROUPE RENAULT обяви, че компанията предоставя
за нуждите на медицинските работници
Коментари Харесай

GROUPE RENAULT предоставя 1300 автомобила на медицински работници във Франция

GROUPE RENAULT разгласи, че компанията предоставя за потребностите на медицинските служащи във Франция съвсем 1300 автомобила, 300 от които са представители на изцяло електрическото ZOE. Електромобилът е част от услугата за споделено прилагане , функционираща на територията на Париж.

Представителите на Renault ZOE са налични за употреба от страна на медицинските работници посредством обособена интернет платформа, а самодейността има цел да улесни допустимо най-вече работещите в тяхното всекидневие. Първоначално, новата услуга ще бъде налична за чиновниците в девет лечебни заведения в Париж, като представители на електрическия автомобил към този момент са разположени наоколо до техните здания. От GROUPE RENAULT споделят, че докато служителите извършват своите задължения, представители на компанията ще обслужват колите, зареждайки и дезинфекцирайки ги.

Извън Париж, медицинските работници можат да разчитат на коли от GROUPE RENAULT, които ще се дават през дилърската мрежа на марката във Франция.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР