Groupe Renault и Ferrovial обявиха, че двете компании са готови с

...
Groupe Renault и Ferrovial обявиха, че двете
компании са готови с
Коментари Харесай

GROUPE RENAULT и FERROVIAL пускат 500 електромобила за наемно ползване в Париж

Groupe Renault и Ferrovial оповестиха, че двете компании са подготвени с общия си план по стартирането на нова услуга за свободно наемно прилагане на електрически автомобили на територията на Париж.

Новата услуга на Groupe Renault и Ferrovial се нарича Zity и предлага опция на потребителите да запазят и използват временно представител на 100% електроческото ZOE по всяка време на денонощието, седем дни в седмицата.

От Groupe Renault и Ferrovial разясняват, че автомобилите ще бъдат равномерно позиционирани на територията на Париж, а цените ще бъдат приспособени спрямо потребителските упования.

Локализирането, запазването, отключването и освобождението на електромобилите, което е разрешено на всяка място в Париж, стига то да е обществен надземен паркинг, ще се осъществява чрез приложение за мобилен телефон, а за допълнително удобство, част от колите ще бъдат оборудвани и с детски седалки.

Интересен акцент в програмата на Zity на Groupe Renault и Ferrovial е опцията за свободна употреба- възнаграждение на минута, за избран период- 4, 8 или 24 часа, както и с функционалност "изчакване " с преференциална цена за кратки паркирания.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР