громна концентрация, сила, отборен дух и хъс за победа показаха

...
громна концентрация, сила, отборен дух и хъс за победа показаха
Коментари Харесай

Ловците с нова победа в териториалната битка в „Игри на волята: България“

громна централизация, мощ, екипен дух и хъс за победа демонстрираха участниците в третата териториална борба на „ Игри на волята: България “. Зрелищното тестване включваше сглобяване на огромна лодка, гребане до понтон, изграждане на стълба и нареждане на извънредно комплициран пъзел. Към племената се причислиха и двама нови авантюристи – Борислав ще бъде част от борбените Ловци, а Чудомир ще се бори един до друг с Рибарите.

Преди териториалната борба играчите в трите племена взеха решение кои ще бъдат водачите през новата седмица. При Рибарите водачеството за пръв път се поема от жена – бизнес дамата Христа. Жътварите и Ловците за втора поредна седмица избраха техни капитани да станат потвърдилите се състезатели Вайс и Тодор.

При старта на значимата борба Рибарите започнаха с огромна преднина пред останалите тимове, само че Ловците за следващ път потвърдиха своята упоритост за победа и активизираха силите си. Те наваксаха изоставането и се оправиха най-бързо със дилемите си, следвани компактно от Рибарите. Жътварите от своя страна дадоха всичко от себе си, само че времето не им доближи, с цел да се оправят оптимално с играта.

Оспорваната конкуренция за територия реши на всички привилегии в Резиденцията през новата седмица справедливо да се радва чудесно сработеното племе на Ловците. Добра вест има и за Рибарите, които се насочиха към Стопанството и най-сетне се измъкнаха от тежките условия на Дивата река. Тяхното място там – без храна, без такъми и изложени на естествените стихии, ще заемат Жътварите, които се класираха на трето място в борбата.

Гледайте най-мащабния риалити формат у нас – „ Игри на волята “, всеки понеделник от 20:00 ч., а от вторник до петък в 21:00 ч. по NOVA. Следете всичко на и на предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР