Гробовете на народната певица Стефка Съботинова и на естрадната легенда

...
Гробовете на народната певица Стефка Съботинова и на естрадната легенда
Коментари Харесай

Вечните домове на звездите ни тънат в забрава! Бурени на гробовете на Съботинова и Кордов, Христо Шопов плаче на паметника на родителите си

Гробовете на националната певица Стефка Съботинова и на естрадната легенда Георги Кордов са потънали в плевели, видя екип на „ Телеграф “ в Алеята на създателите на Централните софийски гробища. Храсталаци и разнообразни типове тревна растителност са избуяли край паметниците им и от надалеч мъчно може да се разбере кой почива под тях.

Вечните жилища на обичани комици също са измежду запуснатите. Снимката на звездата от обичани сериали като „ На всеки километър “,  „ Капитан Петко челник “, „ Васко да Гама от село Рупча “ Сотир Майноловски не се вижда от разцъфналите глухарчета. Дървеният кръст, забит пред златния надпис с името на артиста върху мраморния монумент, пък изобщо не се чете. Глухарчета има и измежду зеленината, обхванала гроба на комика Константин Коцев. От горещините е изгорен здравецът, засаден над лобното място на Катя Паскалева и брачният партньор й – режисьорът Иван Росенов. Тревата прелива и пред паметната плоча на писателя Христо Калчев, само че гранитът е задоволително висок, с цел да бъде прикрит от бурените.

Екипът на „ Телеграф “ завари през вчерашния ден артистът Христо Шопов да плаче на гроба на родителите си – именитите актьори Наум Шопов и Невена Симеонова. Звездата от „ Страстите Христови “ бе донесъл две букетчета, които сложи върху камъчетата подредени пред паметника. Спомените за родителите разчувстваха 55-годишния мъж и сълзите елементарно потеглиха от очите му. След като си поплака, той се качи на мерцедеса си и потегли към дома си. Поводът за вчерашното му посещаване на гробищата са 6-те години от гибелта на майка му, които се навършиха на 7 юли. Звездата от „ Вилна зона “ си отиде единствено година след брачна половинка си през 2013-а.

На 6 юли се навършиха 6 месеца откогато ни напусна любимеца на няколко генерации Иван Ласкин. По този мотив неговата половинка – актрисата Александра Сърчаджиева разгласява чувствено писмо до него в обществените мрежи. „ Шест месеца, Иване!!!! Истината е, че не мога да допускам!!! Сякаш е просто призрачен сън!!! С теб не един път сме говорили какъв брой е значимо човек да може да благодари!!! Колко хубаво звучи думата благодаря!!! Аз шест месеца мълча!!! Днес желая да Благодаря!!! Благодаря на всички вас които сте към мен тези шест месеца и с всички сили се борите да ме измъкнете!!! Благодаря ви от цялата си душа и сърце, че не ме оставяте!!! Благодаря ви за същинското другарство и любовта, с която ме обгръщате!!! Благодаря ви, че ми помагате със София!!! Благодаря ви, че домовете ви са и мой дом!!! Благодаря ви, че ви имам!!! Обичам ви безпределно доста!!! Бих ви изброила, само че ме е боязън да не пропусна някой!!! Ама вие си се знаете де. Тази ваша обич и поддръжка аз няма да не помни до края на живота си!!! А другото, благи мой Иван, е единствено сред нас “. Водещата на „ ВИП Брадър “ бе оставила на гроба му кутия с жито с една свещ, както и разнообразни типове свежи цветя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР