Гробът на млада жена от врачанското село Алтимир е бил

...
Гробът на млада жена от врачанското село Алтимир е бил
Коментари Харесай

Мъж разкопа гроба на млада жена във Врачанско, откраднал сребърно ланче

Гробът на млада жена от врачанското село Алтимир е бил брутално осквернен, оповестява BulNews.

Ужасяващата подигравка е осъществена събота против неделя вечерта, като през вчерашния ден опечалените родственици са станали очевидци на кощунството. Към момента се знае, че гробът на 28-годишна локална жителка е разкопан, след което е заровен още веднъж.

Жената е умряла преди 10-ина дни. Хора от селото описват, че е била неработоспособен, а фамилията й не е заможно. Била е заровена само със сребърно ланче, само че индивидът, който се е изгаврил с гроба, си е мислил, че е имала с повече полезности.

Кметът на село Алтимир Благовест Благоев съобщи, че е покъртен от поругаването на гроба.

„ Някой е схванал, че има нещо заровено и го е търсил. Това не е мислене и не са дейности на естествен човек. Който го е направил очевидно има душевен проблеми. Такъв човек няма място измежду жителите на село Алтимир. Това е нечовешко “, безапелационен е Благоев.

След стремително следствие и работа по горещи следи от страна на криминалистите от Бяла Слатина причинителят на потресаващото поругаване е хванат. Той е мъж от същото село, а задачата на разкопаването на гроба била кражбата. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР