Гробар от Индонезия е станал милионер след като метеорит пробил

...
Гробар от Индонезия е станал милионер след като метеорит пробил
Коментари Харесай

Космическо тяло падна върху дома на гробар и го направи милионер ВИДЕО

Гробар от Индонезия е станал милионер откакто астероид пробил покрива на къщата му, оповестява "Сън ". 33-годишният Джошуа Хутагалунг споделя, че грохотът бил подобен, като че ли наоколо е паднало дърво.

Той и околните му се отправили към повода за шума и намерили нещо в земята. Камъкът бил толкоз парещ, че било невероятно да се хване с ръце. Тогава брачната половинка на Хутагалунга изкопала предмета от земята с мотика и чак по-късно астероидът бил отвеян в къщата.

Космическият обект прилича футболна топка по мярка. Експертите са пресметнали цената на галактическия обект на 1,4 милиона английски лири. Метеоритът към този момент е продаден.

С получените пари индонезиецът има намерение да построи черква в селото си. Останалата сума ще е задоволителна, с цел да не работи към този момент и да живее, без да си отхвърля нищо.

Освен това мъжът е споделил, че падналият астероид се е трансформирал в добър знак за него. Работата е там, че Хутагалунг желал да има щерка. Сега той е сигурен, че желанието му ще се сбъдне.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР