Грийн Бей Пакърс ще играе срещу Филаделфия Ийгълс, когато НФЛ

...
Грийн Бей Пакърс ще играе срещу Филаделфия Ийгълс, когато НФЛ
Коментари Харесай

Пакърс ще се изправи срещу Ийгълс в Бразилия в началото на сезона в петък вечер

Грийн Бей Пакърс ще играе против Филаделфия Ийгълс, когато НФЛ организира първия си мач от постоянния сезон в Бразилия на 6 септември.

Мачът в Сао Пауло ще означи първия път от 1970 година насам, когато НФЛ играе мач в петък вечер в първия уикенд на сезона.

Комисарят на НФЛ Роджър Гудел към този момент сподели през февруари, че Ийгълс ще бъде хазаин тим за играта. NFL разгласи в сряда кой тим ще се изправи против Eagles.

Мачът ще се организира в Corinthians Arena, домът на бразилския футболен тим Corinthians. Мястото беше употребявано на Световното състезание през 2014 година и Олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 година

Това ще означи втория интернационален мач на Packers за последните три години. Те изиграха първия си мач от постоянния сезон отвън Съединените щати през 2022 година, когато изгубиха с 27-22 от Ню Йорк Джайънтс на стадион Тотнъм Хотспър в Лондон.

„ Очакваме с неспокойствие да бъдем част от този исторически мач против Eagles в Сао Пауло, “ сподели президентът и основен извърши...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР