Гриша Ганчев трудно може да бъде снимат от папараци заради

...
Гриша Ганчев трудно може да бъде снимат от папараци заради
Коментари Харесай

Баровецът Гриша Ганчев набива пилешка яхния с ръце

Гриша Ганчев мъчно може да бъде снимат от папараци поради тежката защита, с която се движи. За фотографите на „ Уикенд ” обаче няма невъзможни неща и тези дни те съумяха да щракнат скандалния джобен магнат, до момента в който се хранеше с ръце в центъра на София.

Милионерът от село Микре, който в последно време се подвизава като покровител на ЦСКА, бе избрал за обяда си ресторант „ Синият лъв ”, ситуиран близо до Народния спектакъл. Пред заведението някогашният герой дойде с ескорт – бляскав черен джип „ Ауди ” и лимузина от същата марка. Бизнесменът и шефът на защитата му Тони Димчев бързо-бързо хлътнаха в кръчмата, а редовите гардове останаха на пост начело. Всички пазванти имаха слушалки в ушите си, с цел да поддържат връзка един с различен.

Вероятно от съображения за сигурност, вместо в просторната лятна градина, Ганчев избра маса на закрито. За себе си и сподвижника си той не поръча засукани специалитети, а национална храна – пиле с картофи. Манджата дойде бързо и Гришата й се нахвърли с такова озлобление, че другите клиенти безусловно бяха изумени. Маститият бизнесмен се хранеше по този начин, като че ли не беше хапвал нищо от няколко дни.

„ Голям баровец, а няма никакви маниери на хранене! ”, разясниха хора от прилежащите маси, когато видяха, че Ганчев съвсем не употребява вилица и нож. Порцията си той омете съвсем напълно с ръце – пилешките мръвки, а и картофите поднасяше към устата си с пръсти. До приборите прибягна единствено няколко пъти и му личеше, че  не се усеща по никакъв начин удобно с тях.

Щом се засити, тогавашният бабаит извади от джоба си пачка и отдели от нея една двайсетолевка. Банкнотата хвърли на покривката с жест на император и с телохранителя му Тони напуснаха заведението, без да изчакат сервитьорката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР