Гриша Ганчев е натиснат от хунтата в момента. Това коментира

...
Гриша Ганчев е натиснат от хунтата в момента. Това коментира
Коментари Харесай

Божков: Хунтата натисна Гриша Ганчев, Маджо си чака реда

Гриша Ганчев е натиснат от хунтата сега. Това разяснява предприемачът Васил Божков в изявление за Станислав Цанов в платформата YouTube. Обвиняемият предприемач повтори тезата си, че всеки бизнес е заплашен да бъде заграбен, както се е случило с него и че това важи и за дребните бизнесмени, тъй като може да ги хареса локален функционер на ГЕРБ.

За Младен Михалев-Маджо, един от основателите на СИК сподели, че е негов другар от години и може да каже единствено положителни неща. На въпрос от коя страна е в борбата, Божков отговори, че " седи и си чака реда, и се надява да му се размине ". Според него не става въпрос на уедряване, тъй като всичко отива при Бойко и при Шиши, написа Евроком. „ Всичко отива натам, а което не отива – ще тръгне “, акцентира той

В България мога да се върна умерено и да си приказвам с Гешев, тъй като той не желае да си приказваме в този момент. Това съобщи предприемачът Васил Божков в изявление със Станислав Цанов в платформата YouTube. От отговор се разбра, че чака настояването за изгонването му от ОАЕ да бъде отхвърлено там до дни. Той не изясни дали и по кое време възнамерява да се върне в България, само че уточни, че отпадането на заповедта ще му разреши свободно напредване. „ Когато се върна и имам задоволително позиции в Народното събрание, Гешев няма да е основен прокурор “, закани се Божков. Според него основният прокурор има нарушавания на закона.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР