Гриша Ганчев, член на управителния съвет на БФ Борба, посети

...
Гриша Ганчев, член на управителния съвет на БФ Борба, посети
Коментари Харесай

Гриша Ганчев направи любопитна визита

Гриша Ганчев, член на управителния съвет на БФ Борба, посети лагера на националите в класическия жанр в Тетевен, заяви Българската федерация по битка.

Един от най-големите мецeнати на българския спорт изгледа тренировката на най-хубавите ни състезатели дружно с кубинците, които ще останат на подготовка у нас месец. Пратениците на островната страна са единствените в класическия жанр с цялостен състав от шестима състезатели за игрите в Токио.

У нас за офанзива на четвъртата си олимпийска купа се приготвя Михай Нунес Лопес в категория до 130 кг, който дойде в Тетевен с трима спаринг сътрудници.

В състава на гостите е и различен олимпийски първенец - Исмаил Бореро, спечелил злато в категория до 59 кг на игрите Рио 2016.

С асовете на Куба упражняват всичките ни най-хубави състезатели, водени от селекционера Армен Назарян. Сред тях са Кирил Милов и Айк Мнацаканян, също с квоти за игрите, както и европейският първенец от 2020-а Едмонд Назарян.

Гостите останаха очаровани от базата в Тетевен и отклониха офертите да реалокират подготовката си в Самоков. Кубинците ще са на лагер у нас до 2 юли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР