Грипната епидемия вече почти е преминала, но след нея се

...
Грипната епидемия вече почти е преминала, но след нея се
Коментари Харесай

Здрава имунна система - здраво тяло!

Грипната зараза към този момент съвсем е минала, само че след нея се задават нови тествания за имунната система. При промяната на всеки сезон организмът ни претърпява промени и на физическо равнище. Те могат да се отразят в настроението, режима на сън или хранене, само че най-много в спад в имунната система. С настъпването на по-дълги дни започваме да си мислим, че пролетта е напълно наоколо, само че внезапните промени във времето от топли следобеди към студени вечери, появяването на ветрове и непредвидени валежи, се оказват пагубни за нашето здраве. Хубаво е при подобен климат както за предотвратяване от разболяване, по този начин и при възобновяване и лекуване, да поддържаме имунната си система, с цел да се оправим по-лесно и бързо с заболяванията.

Изключително уместно е да се употребяват естествени имунно стимуланти. Това се дължи на обстоятелството, че те съдържат комплекс от субстанции, които спомагат усвояването едно на друго и оферират по-широк набор на деяние. Една от най-хубавите комбинации е ацерола (с доста витамин C), ехинацея и селен. Това са съставките на Цегет+.

Цегет+ е извънреден артикул, поради специфичния първокачествен фармакопеен дестилат от ехинацея. Ехинацеята въздейства удобно на имунната система и естествените защитни сили на организма. Наличието на полифеноли и алкиламиди в Цегет+ ускорява синергичния резултат, който има билката. Според стандартите на Американската фармакопея от 2018 година, новите наставления демонстрират, че ехинацеята, която се употребява за изработката на билкови лекарствени средства или медицински произведения, би трябвало да е точно стандартизирана съгласно съществуването на полифеноли и алкиламиди.

Екстрактът от ехинацея в Цегет+ дава отговор точно на тези условия, което обезпечава отличния и бърз резултат на продукта. Допълнително екстрактът от ацерола съдържа огромно количество витамин C - това е извънредно значим за организма витамин, тъй като организмът не го създава самичък, също така този витамин спомага укрепването на съединителната тъкан. При натуралния витамин С дружно със самата аскорбинова киселина се усвояват и цялостен микс от биофлавоноиди и други потребни субстанции, които усъвършенстват усвояването и в допълнение усъвършенстват имунитета.

Селенът е извънредно значим за организма детайл. Селенът влиза в състава на глутатион пероксидазата - развой, който дава отговор за обезвреждането на свободните радикали, което го прави мощен антиоксидант. Голяма част от страните, в които селенът не се набира елементарно по натурален метод, одобряват стратегии, с цел да го влагат в най-често използваните хранителни артикули, с цел да може популацията да приема нужното количество от този витално значим детайл. България не е една от тези страни, по тази причина можете да се доверите на Цегет+, с цел да си набавите селен. Допълнително този детайл има и удобен резултат върху имунната система.

Комбинацията от тези научнодоказано потребни натурални екстракти вършат Цегет+ извънредно потребен, както по време на зимата за предотвратяване от върлуващите вируси и бактерии, за по-лекото изкарване на грипни положения, по този начин и при възобновяване от тях. Подходящ е и при преходните сезони, когато е нужно време организмът ни да се климатизира към измененията.
Цегет+ усъвършенства естествените имунни отбрани на организма и усъвършенства тонуса.
Цегет+ съдържа единствено висококачествени първични материали.
Цегет+ не съдържа изкуствени артикули, оцветители, ароматизатори и консерванти!
Цегет+ няма открити странични резултати в посочените дози.
Цегет+ е подобаващ както за възрастни, по този начин и за деца над 4 години, както и от бременни след 3 месец от бременността или кърмещи. Цегет+ предлага сигурна отбрана за имунната система на цялото семейство.

Цегет+ е 100% естествен имуностимулатор за здрава имунна система!

Можете да закупите от аптеките без рецепта или онлайн на https://botanic.cc/products/ceget/.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР