"Грипен" не са кренвирши, за да бъдат ей така произведени.

...
"Грипен" не са кренвирши, за да бъдат ей така произведени.
Коментари Харесай

Румен Радев: Изтребителите не са кренвирши

"Грипен " не са кренвирши, с цел да бъдат ей по този начин създадени. Те се създават по поръчка”, сподели от Букурещ президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила във връзка задочния конфликт с ръководещата партия ГЕРБ по тематиката с изтребителите.

Заради свадите през днешния ден депутатите сътвориха със 114 гласа „ за”, 69 – срещу и 9 – „ въздържал се” Временна комисия за изследване осъществяването на процедурата по желание на нов вид военен аероплан. Предложението за това пристигна от парламентарната група на ГЕРБ, а в претекстовете му е записано, че заключителният стадий от процедурата се е развил по време на служебното държавно управление с министър председател Огнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български правист и политик, длъжностен министър председател,... към профила, а това съгласно тях е интервал без ефикасни способи за практикуване на надзор на изпълнителната власт, поради неработещия парламент.

Комисията ще се състои от 19 народни представители за период от 2 месеца. За ръководител на комисията бе определен националният представител от ГЕРБ Емил Христов, а за зам.-председател Христо Гаджев.

Членове на комисията от ГЕРБ ще бъдат: Пламен Манушев, Владимир Тошев, Антон Тодоров, Анна Александрова, Евгения Ангелкова и Маноил Манев. От „ Българска социалистическа партия за България “: Жельо Бойчев, Филип Попов, Спас Панчев, Николай Цонков, Петър Витанов и Таско Ерменков. От „ Обединени патриоти “ членове на комисията ще бъдат: Милен Михов и Борис Вангелов. От Движение за права и свободи - Симеон Симеонов и Джейхан Имбрямов. От „ Воля “ - Слави Нецов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР