Грипът ни поваля за 2 часа Болните от грип се

...
Грипът ни поваля за 2 часа Болните от грип се
Коментари Харесай

Лекари: не ходете болни на работа

Грипът ни поваля за 2 часа

Болните от грип се усилват, за какво не разгласят почивка за децата? Учители упорстват горе- долу оздравелите деца да ги пускаме на учебно заведение, с цел да се завърши без проблеми периода, алармираха родители.

Действително болните се усилват. В клас липсват по 2 до 3 деца. Далече сме от зараза обаче, каквато има в прилежащата област Стара Загора. Едва ли ще ни размине, само че за зараза е рано, разясняват лекари. Данните на РЗИ от края на предходната седмица демонстрираха, че болните са 98 на 10 000 души население, което е надалеч от зараза. В петък ще има нови систематизирани данни, евентуално заболелите ще са доста повече.

Родителите да не пускат заболели и полуоздравели деца на учебно заведение, поучават лекарите. Това се отнася и за възрастните. Не ходете заболели на работа, ще забавите оздравяването си и ще болестите сътрудниците си. Не се самолекувайте, не си назначавайте сами антибиотици, тъй като на сътрудника ви са изписани такива, а потърсете джипито си, в случай че признаците не отшумят за 2-3 дни. Те са висока температура, огромна обща изнемощялост, болки в гърдите и кашлица, допълват още те.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР