Гринго не е шофирал автомобила. След произшествието бившият съпруг на

...
Гринго не е шофирал автомобила. След произшествието бившият съпруг на
Коментари Харесай

От Сега: Трагедия След Развода! Жестока Катастрофа С Гринго! Страшни Новини!

Гринго не е карал автомобила. След произшествието някогашният брачен партньор на Софи Маринова е откаран в болница, написа bglife.club. Тодор Давидов е в Германия от няколко дни дружно със свои другари. А името му към момента обикаля из родните медии поради развода му със Софи Маринова.

Ромската перла и Гринго подвигнаха обилна женитба през март с близо 400 посетители. Двамата даже си направиха татуси с имената на другия, само че в този момент им се наложи да намерят метод да ги заличат. Софи пък употребява фрагменти от сватбата им с Гринго за свои клип. Това обаче е зад тила на певицата и айтозлията. Семейният им живот продължи едвам 3 месеца.

Бракът на Софи и Гринго беше разтрогнат от съда в Етрополе в края на юни. Певицата персонално удостовери тръгналите клюки, че с Давидов се развеждат. В първото и само изявление в ефира на Нова тв Гринго пожела на своята някогашна брачна половинка триумф. „ Искам да пожелая доста триумф на Софка. Нека да е жива и здрава и както споделя Кобрата – продължаваме напред и всичко хубаво “, разяснява Давидов развода си с певицата.

Гринго сподели още, че със Софи в действителност доста пъти са се карали и този път са взели безапелационното решение да сложат завършек на брака си. Нито певицата обаче, нито Тодор Давидов са коментирали какви са аргументите да стигнат до това решение.

Гринго е бил в Германия от няколко дни дружно със свои другари преди да се случи тежкия случай. Най-вероятно някогашният брачен партньор на Софи е решил да избяга за известно време надалеч от България, най-малко до момента в който ехото от развода му с певицата утихне.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР