Гримьорката Алана Пинятело стана в хит в интернет, след като

...
Гримьорката Алана Пинятело стана в хит в интернет, след като
Коментари Харесай

Гримьорка показва как се превръща в копие на Борис Джонсън

Гримьорката Алана Пинятело стана в шлагер в интернет, откакто сподели във видео, по какъв начин поетапно се преобразява в тъкмо копие на английския министър председател Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е, написа в. "Дейли мейл ".

На майката на две деца й бяха нужни три часа по време на самоизолация, с цел да пресъздаде върху себе си чертите на лицето на ексцентричния политик и да направи негова подигравка. Тя доста хареса на потребителите. Отначало те не можеха да повярват, че нейният облик не е действителна фотография на Джонсън, съобщи Българска телеграфна агенция.

Алана Пинятело изнася лекции по гримиране на студентите в "Еършър колидж ". Поредицата си от превъплъщенията в най-различни персонажи тя започва, с цел да забавлява своите студенти по време на отдалеченото образование. Но нейните работи започнаха все по-масово да се популяризират в мрежата. Алана непрестанно получава нови хрумвания за повтаряне. Предишни нейни сполучливи превъплъщения включват облиците на жената-премиер на Шотландия Никола Стърджън, на кралица Елизабет Втора и на артиста Луис Капалди. Последният оцени копието си и го репостна в Туитър, като получи 54 лайкове.

All painted on me, by me. @BorisJohnson pic.twitter.com/FaKa4BWkuQ
— Alana Pignatiello (@AlanaPignatiel2) April 16, 2020
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР