Гримьорът Валентин Кулагин вероятно ще остане в историята на VIP

...
Гримьорът Валентин Кулагин вероятно ще остане в историята на VIP
Коментари Харесай

С какво ще запомним участието на Кулагин във VIP Brother?

Гримьорът Валентин Кулагин евентуално ще остане в историята на VIP Brother като най-скандалният съквартирант в предаването. Вчера той беше наложително изпъден от феновете, които гласоподаваха във Фейсбук страницата на предаването.

Кои бяха най-скандалните и обсъждани моменти и събития към него в Къщата? Едва ли са единствено толкоз, само че събрахме седемте най-запомнящи се:

7. Физическите конфликти с Папи Ханс и Ваня Костова

Съквартирантите не устояха. Ваня Костова се опита да навре мръсна салфетка в устата на Кулагин, след това го удари с шише. Папи Ханс пък го стресна, Кулагин му удари глава. Може би гримьорът излезе в точния момент от предаването.



6. Скъпата козметика

Кулагин има серум за 15 000 паунда и козметика за 50 000 евро. Дай Боже всекиму! Може би по тази причина се тормози по този начин, когато Папи и Петко му скриха козметиката.



5. Спалните

В началото Кулагин не искаше Нора да се настани в стаята му, където Папи й даде да спи. Накрая нещата се обърнаха на 180 градуса и гримьорът влезе в ролята на Нора в мераците си да спи в стаята на изгонената Ева.-->



4. Навиците

При последните номинации Петко номинира Кулагин с забавни обвинявания - че не си пускал водата в тоалетната и че си душел бельото. Както и непознатото.



3. Счупените чаши

В една от последните си вечери в Къщата, до момента в който чакаше лекаря в Къщата, Кулагин реши да поразчисти от оставените чаши и чинии на масата. Той ги счупи, което аргументи след това много главоболия на съквартирантите.



2. Рибата

Кулагин беше от съквартирантите с контракти, регламентиращи особено меню. Така той трябваше да получава риба, която постоянно беше крита, хвърляна, изяждана. „ Къде ми е рибата “, беше най-често задаваният въпрос от него напоследък.



1. Отношението към лекаря

Ако предположим, че съквартирантите са го ядосали, изнервили, то лекарката, вдигната измежду нощ, с цел да прегледа натъртеният пръст на Кулагин, нямаше потребност да търпи такова отношение. Той я назова „ злобарке дребна “, което възмути и коментиращи, и фенове, а самият доктор остава безгласен.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР