Гримьорът Валентин Кулагин накара певицата Ваня Костова да избухне и

...
Гримьорът Валентин Кулагин накара певицата Ваня Костова да избухне и
Коментари Харесай

Ваня Костова се нахвърли с юмруци върху Валентин Кулагин

Гримьорът Валентин Кулагин накара певицата Ваня Костова да избухне и да го нападне. Повод за стана прякорът, който прякора, който ѝ лепна Кулагин - Дъртанян. След словесна провокация тя удари три пъти гримьора.

Заради изключителната обстановка бяха анулирани номинациите довечера. Припомняме, че точно Кулагин беше с най-вече номинации от съквартирантите си. Фитнес инструкторът Ричард беше вторият с най-вече номинации. Мистър София си навлече гнева на женската част в Къщата поради изразеното мнение, че дамите би трябвало да готвят и чистят на мъжете. Другият, който трябваше да се бори за зрителския избор, е Божана.

След нападението Кулагин неотложно изиска да напусне формата, защото и той душевен не издържал ситуацията. Стилистът събрал куфарите си и помолил другари да го приберат. Повече от час психолози и продуценти се опитвали да го разубеждават да не напуща имението в с. Нови хан. На идващия ден гримьорът настоя да го прегледа доктор, тъй като пръстът му се е подул. По думите му, когато са се опитвали да го върнат в шоуто Петко му е извил пръста. Скандалният гримьор стартира да чупи мебелировка до момента в който чакаше доктор и беснееше, че е окован с вериги. Лекарката, която пристигна отнесе гнева му: "Ти с какво можеш да ми окажеш помощ, дребна злобарко? " Въпреки това Кулагин беше прегледан, сложиха му обезболяващо и той се успокои.



На сутринта съквартирантите завариха цялостна съсипия в кухнята на Къщата - купища стъкла по поводвете, масата и мивката. В това време Кулагин си спеше умерено в леглото. Лидерът на Къщата Петко изиска пояснение от гримьора и го накара да си почисти пакостите. Това стана мотив за нов нечовечен скандал. Чуваха се грозни обиди и закани. Валентин ги упрекна, че нямат обикновени хигиени привички, до момента в който всички почистваха пакостите му.

Певицата и гримьорът крепяха прилични взаимоотношения, досега в който Кулагин не реши да се придвижи в нейната спалня. Костова се напрегна и двамата започнаха да разменят грозни словесни нападки. "Това лице има потребност от висококвалифицирана здравна помощ, психиатър. Исках да извадя положителното у него, само че той е безвъзвратен ", безапелационна бе тя.

На собствен ред Кулагин бързо смени тактиката и непосредствено захвана да я наскърбява в очите. "Болна, остаряла, нечистоплътна, нямаш място тук и изкукала бабичка ", бяха част от обидите, които Ваня Костова трябваше да изтърпи. Тя му сподели да престане, тъй като ще го удари, само че гримьорът единствено се изсмя. В един миг тя не устоя и му се нахвърли с юмруци. Наложи се съквартирантите да я удържат.

Ваня Костова стартира първа, като се опита да навре в устата на Кулагин, мръсна салфетка. След това излезе на открито, а гримьорът я последва и се опита да ѝ мушне скилидка чесън в устата. Тя го удари със шише в главата. След това Папи Ханс удари една глава на Кулагин. След това съквартирантите го стопираха,за да не се саморазправи с гримьора.



След бруталните подиуми, феновете трябваше да решат кой от двамата да си тръгне вечно от шоуто.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР