Гримьорът Валентин Кулагин e вкаран с белезници на ръцете в

...
Гримьорът Валентин Кулагин e вкаран с белезници на ръцете в
Коментари Харесай

Закопчаха Кулагин, той отрича

Гримьорът Валентин Кулагин e вкаран с белезници на ръцете в ареста към Четвърто РПУ в София на ул. „ Крум Попов” в квартал „ Лозенец”, твърди уеб сайтът Lupa.


Около 15 часа през вчерашния ден следобяд патрулен автомобил на Четвърто РПУ паркира пред полицейското ръководство, а оттова служителите на реда измъкнаха съвсем принудително Валентин Кулагин. Прихванат от двама униформени чиновници на реда и със мощно извити ръце към гърба, оковани в белезници, гримьорът бе въдворен в ареста пред смаяните погледи на десетки минувачи и чакащи на опашка за приемане на персонални документи жители, твърди изданието.

Какво тъкмо се е случило с Валентин Кулагин и за какво той е задържан и е с белезници на ръцете, към този момент остава мистерия. Същевременно майсторът на макияжа написа следното в обществената мрежа:

"Приятели, във връзка тиражираните в медиите поръчкови публикации, че съм арестуван, задържан, в ареста, в пандиза и производни, желая да ви уверя, че това са напълно погрешни изказвания! Само час след излизането на тези "новини ", разгласих лайф видео на инстаграм профила ми, в което ясно се вижда, че съм вкъщи. Това е последното ми предизвестие към уеб страницата и вестника "Марица ", които постоянно клеветят и пишат измислици. До в този момент не съм се амбицирал да се занимавам с тях, само че давам обещание, че в случай че още един път си разрешат да ме клеветят и да уронват престижа ми, ще ги подведа под правосъдна отговорност. Разполагам с целия запас да ги осъждам и да ги осъдя! Също по този начин ще изкарам на ярко в обективните медии, пикантни разкрития за половия живот на шефа им - основател на тези медийни набези против мен. Подкрепени с доказателства. Когато аз приказвам, радиото не пее. Мисля знаете. "

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР