Гримьорът с поразяващата уста Валентин Кулагин призна, че отново би

...
Гримьорът с поразяващата уста Валентин Кулагин призна, че отново би
Коментари Харесай

Кулагин драпа да се връща в телевизията

Гримьорът с поразяващата уста Валентин Кулагин призна, че още веднъж би застанал пред телевизионна камера, само че този път – с цел да води лично предаване. „ Това, в което съм най-хубав, е да върша шоу. Разбира се – поканата би трябвало да е финансово подплатена “, прям е коафьорът, който преди седмица напусна „ Вип Брадър “ като един от най-скандалните участници за сезона, пише  " Монитор ".

Категоричен е, че не би се върнал още веднъж в къщата на Големия брат, защото на терен бил подложен на физически тормоз.

Видяха, че не могат да ме пречупят душевен и започнаха да ме нападат на физическо равнище, споделя Кулагин пред dir.bg. По думите му, основател на експанзията бил Петко, а най- “злобен “ в мненията си  бил Наско Колев. „ Той по принцип е подобен - раздразнителен и злобен от безпаричие, от това че живее с майка си и татко си в провинцията, от унищожената си кариера на рапър и продуцент, от това че го изгониха и двете дами, които му проправяха път в музикалните среди “, не пести още веднъж оценката си гримьорът, който напълно скоро ще отпътува към Дубай за идващ професионален ангажимент. „ Там работя по това време на годината. Сега там стартира сезонът на булките и в салона, в който работя, ме чакат “, изяснява той.

Противно на зрителския избор, съгласно който 71% от почитателите на Брадъра дали своят вот за изгонването на Кулагин от шоуто, той попада само на позитивни мнения след напускането на Къщата. „ Навън ме одобряват като воин. Единствените отрицателни отзиви за мен засягат моята половост - обидите са от подобен темперамент, а не по отношение на държанието ми в шоуто. Там аз си свърших моята работа съвършено - смъкнах маските на доста хора. Единствено не ми стигна времето за Лора Караджова и Стефан “, отсича още гримьорът, който към този момент се закани, че ще изправи пред съда Ваня Костова и Веселин Плачков.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР