Гримьорът с поразяваща уста Валентин Кулагин ще се изправи в

...
Гримьорът с поразяваща уста Валентин Кулагин ще се изправи в
Коментари Харесай

Кулагин съди Ваня Костова

Гримьорът с поразяваща уста Валентин Кулагин ще се изправи в съда против естрадната певица Ваня Костова.

Това заяви няколко пъти самият той, преди феновете да го изгонят от „ ВИП Брадър “.

До решението на мъжа с съветски корен да застане пред Темида се стигна откакто 61-годишната звезда го удари няколко пъти с пластмасово шише. Въпреки че обстановката се яви по-скоро комична, в сравнение с трагична, Големия брат заръча на почитателите във Facebook да решат кой от двамата „ насилници “ да напусне Къщата.

За мнозина беше изненада, че 71 % от гласувалите се оповестиха против Кулагин, в случай, че преди седмица 84% му симпатизираха. Някои фенове на риалити формата са на мнение, че изгонването е нагласено и даже се оповестиха в формалната страница на предаването, че множеството от "гласувалите " са фантоми, които даже нямат профилна фотография.

"Видяхме, че гласуването е манипулирано. Няма смисъл! " и "Big Brother Bulgaria вижда се, че манипулирате вота ", са единствено част от мненията.

След физическа разпра с артиста Веселин Плачков, Валентин се закани да изправи и него в правосъдна зала. Тогава казусът беше по-различен, защото звездата от „ Дамасцена “ хвана гримьора за гушата.

Видео от саморазправата на Ваня Костова можете да видите в нашата Видео Галерия!

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР