Гримьорът на звездите Валентин Кулагин събра доста негативи след кулинарното

...
Гримьорът на звездите Валентин Кулагин събра доста негативи след кулинарното
Коментари Харесай

Вече се знае! Ето кой печели в крайна сметка ВИП Брадър

Гримьорът на звездите Валентин Кулагин събра много негативи след кулинарното шоу „ Черешката на тортата ”, само че с присъединяване си във „ ВИП Брадър ” съумя да обърне хорското мнение и да се трансформира в любим на феновете.

Майсторът на четките по този начин невъзмутимо предизвика съквартирантите си, че маските на множеството от тях бързо паднаха, а в това време той ловко си проправя пътя към финала. В понеделник вечерта, когато Ева напусна Къщата на шоуто, Кулагин събра рекордните 84 % поддръжка от феновете.

Кулагин постоянно е номиниран от останалите участници и е апетитен от тях като най-желан за изпъждане, само че феновете са на други мнение и не го оставят да си тръгне от Къщата. Феновете на предаването са безапелационни, че той е изнесъл шоуто на гърба си и най-вече от всички заслужава да завоюва.

„ Ако продуцентите желаят да спасят сезона, би трябвало да създадат всичко допустимо, с цел да го задържат. Валентин е извънреден дразнител - първите няколко дни бях втрещена от него. Сега е единственият, на който съчувствува - с всичките му дефекти, със смешната му походка, със серумите му за лице, с безцеремонните му мнения! ”, разясняват феновете из интернет форумите.

Колкото повече е ненавиждан от съквартирантите си, толкоз повече гримьорът се харесва на аудиторията. Мнозина се впуснаха да го оправдават, а най-отявлената му защитничка е журналистката Миглена Ангелова, която преди две години си потегли като победител от шоуто, тъй като устиска пред натиска на колектива и до последно защитаваше правилата си. Сега тя вижда в лицето на Кулагин собствен правоприемник в играта и откровено му пожелава да стигне до край. „ Едва ли има различен човек, който толкоз заплашително да ме конкурира в дразненето на посредствеността. Мотивирано пряк, извънредно готин! ”, написа Миглена в обществената мрежа по адрес на Валентин.

Тя признава, че с него се знаят от дълго време и при мотиви постоянно употребява услугите му на гримьор, тъй като е доста удовлетворена от уменията му.

Ако Кулагин не напусне предаването по лично предпочитание, вероятността да се трансформира в обичаната звезда на България е огромна. Напоследък скандалният занаятчия на четките се усеща некомфортно поради заканите на останалите съквартиранти и пожела да си тръгне, написа Hotarena. Той показа в Изповедалнята, че са го замеряли с предмети и са плюли по движимостите му. Провокаторът изяви предпочитание да си тръгне от Къщата, само че надали Биг Брадър ще допусне да се лиши от най-ценния си състезател. Говори се даже, че са му предложили спомагателен хонорар, с цел да стои до дъно и да нервира останалите, които към този момент са на ръба на нервите си.

Ако въпреки всичко по някаква причина Валентин си тръгне, шансове за победа има и Стефан Николов – дългогодишният сътрудник на водещата Гала.

Блондинката оказва мощна поддръжка на обичания си посредством предаването „ На кафе ” и постоянно е подготвена да го пази със зъби и нокти. Към финала са се насочили още предприемачът Петко Димитров и писателят Константин Трендафилов, прочут с псевдонима Папи Ханс.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР