Гримьорът на звездите Валентин Кулагин събра доста негативи след кулинарното

...
Гримьорът на звездите Валентин Кулагин събра доста негативи след кулинарното
Коментари Харесай

Кулагин печели Брадъра?

Гримьорът на звездите Валентин Кулагин събра много негативи след кулинарното шоу „ Черешката на тортата”, само че с присъединяване си във „ ВИП Брадър” съумя да обърне хорското мнение и да се трансформира в любим на феновете.

Майсторът на четките по този начин невъзмутимо предизвика съквартирантите си, че маските на множеството от тях бързо паднаха, а в това време той ловко си проправя пътя към финала. В понеделник вечерта, когато Ева напусна Къщата на шоуто, Кулагин събра рекордните 84 % поддръжка от феновете.

Кулагин постоянно е номиниран от останалите участници и е апетитен от тях като най-желан за изпъждане, само че феновете са на други мнение и не го оставят да си тръгне от Къщата. Феновете на предаването са безапелационни, че той е изнесъл шоуто на гърба си и най-вече от всички заслужава да завоюва.

„ Ако продуцентите желаят да спасят сезона, би трябвало да създадат всичко допустимо, с цел да го задържат. Валентин е извънреден дразнител - първите няколко дни бях втрещена от него. Сега е единственият, на който съчувствува - с всичките му дефекти, със смешната му походка, със серумите му за лице, с безцеремонните му мнения!”, разясняват феновете из интернет форумите.

Колкото повече е ненавиждан от съквартирантите си, толкоз повече гримьорът се харесва на аудиторията. Мнозина се впуснаха да го оправдават, а най-отявлената му защитничка е журналистката Миглена Ангелова, която преди две години си потегли като победител от шоуто, тъй като устиска пред натиска на колектива и до последно защитаваше правилата си.

Сега тя вижда в лицето на Кулагин собствен правоприемник в играта и откровено му пожелава да стигне до край. „ Едва ли има различен човек, който толкоз заплашително да ме конкурира в дразненето на посредствеността. Мотивирано пряк, извънредно готин!”, написа Миглена в обществената мрежа по адрес на Валентин.

Тя признава, че с него се знаят от дълго време и при мотиви постоянно употребява услугите му на гримьор, тъй като е доста удовлетворена от уменията му.

Ако Кулагин не напусне предаването по лично предпочитание, вероятността да се трансформира в обичаната звезда на България е огромна. Напоследък скандалният занаятчия на четките се усеща некомфортно поради заканите на останалите съквартиранти и пожела да си тръгне.

Той показа в Изповедалнята, че са го замеряли с предмети и са плюли по движимостите му. Провокаторът изяви предпочитание да си тръгне от Къщата, само че надали Биг Брадър ще допусне да се лиши от най-ценния си състезател. Говори се даже, че са му предложили спомагателен хонорар, с цел да стои до дъно и да нервира останалите, които към този момент са на ръба на нервите си.

Ако въпреки всичко по някаква причина Валентин си тръгне, шансове за победа има и Стефан Николов – дългогодишният сътрудник на водещата Гала.

Блондинката оказва мощна поддръжка на обичания си посредством предаването „ На кафе” и постоянно е подготвена да го пази със зъби и нокти. Към финала са се насочили още предприемачът Петко Димитров и писателят Константин Трендафилов, прочут с псевдонима Папи Ханс.

Източник: hotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР