Гримът за дамата през зимата може да бъде по-силен от

...
Гримът за дамата през зимата може да бъде по-силен от
Коментари Харесай

Златни правила за грим през зимата

Гримът за дамата през зимата може да бъде по-силен от грима през другите сезони. Зимният вид хубост е този, който се характеризира с тъмна коса, ярък загар и най-често кафяви очи. Този вид хубост разрешава потреблението на интензивни цветове и контрасти. Гримът за зимата е основан главно на два съставния елемент - черно към очите (черна линия на клепачите и серпантина на миглите) и алено на устните, макар че не всеки път би трябвало да се комбинират един с различен, и би трябвало да бъде приключена със студени кафяви сенки.

Гримът за зимата може да бъде доста мощен, само че дано не прекаляваме. Наблегнете единствено на един детайл от лицето - алените устни значат, че би трябвало да се откажете от крещящия грим на очите, до момента в който черните сенки и мощно маскарираните мигли не би трябвало да вървят ръка за ръка с огненочервеното червило. Ето няколко на практика съвета по какъв начин да съобразите грима си с вашия зимен вид хубост.
Перфектният грим за брюнетки
В грима за брюнетки се фокусираме върху по-силната рамка на очите, контурирането и устните в топли нюанси. Изборът на верния грим за...
Прочети повече
Допуска се черна очна линия, даже и в много огромни количества – мощният грим на очите несъмнено е подобаващ за този сезон. Изберете ярък декор дьо загар с бежов цвят и постоянно ги нанасяйте на тъничък пласт. Напълно изхвърлете жълтеникави и розови детайли. Вместо руж, използвайте бронзиращи пудри.

Силните и ярки червени са подобаващи - можете да изберете алено червило. Също по този начин и светлобежови или розови нежни гланцове за устни, само че избягвайте бежовите и бежово-кафявите червила – по-добре ги оставете за есента.

Сенките за очи зависят от цвета на очите ви, само че освен това. Гримът за зимата би трябвало да включва студени нюанси на цветове, да вземем за пример:

- черно, графит, кларет, виолетово, сребро, тюркоазено, студени нюанси на кафяво, студени нюанси на зелено, студени нюанси на розово,
Бързи хитринки за мигновена хубост
Актуализирането на вашия външен тип в никакъв случай не е било толкоз елементарно или толкоз бързо. Опитайте тези елементарни и евтини препоръки, с цел да откри...
Прочети повече
В никакъв случай не би трябвало да се включват топли кафяви цветове на клепачите или към очите.

Приемливо е гримът за този сезон да бъде доста експресивен. Точно както при облеклата, всяка дама може да избира от цяла гама от цветове, подобаващи за нея - стига да са по-скоро студени нюанси. Може и да се опитва с контрасти, само че без да се навлиза в крайности.

Трябва да изхвърлите пастелите и да се насочите към огнено алено. Ако една жена харесва кафявото, което не е приемвливо за този сезон, би трябвало да избере такива с колорит на черен шоколад или с детайли на сиво. Допуска се и мрачно зелено.

Бъди красива през студените зимни месеци. Избери верния грим.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР