Гримът е изкуство и дамите, които го владеят, с лекота

...
Гримът е изкуство и дамите, които го владеят, с лекота
Коментари Харесай

5 грим съвета за начинаещи

Гримът е изкуство и дамите, които го владеят, с лекост впечатляват близките. Но както може да спечелите доста от добре направения грим, по този начин и да получите противоположния резултат, в случай че не знаете какво тъкмо вършиме.
Ако сте новобранец в грима и желаете да се научите да се гримирате добре, значимо е да започнете с основите. Ето няколко значими съвета, които е добре да следвате, в случай че сте начинаещи.
Купете няколко висококачествени продукта, които могат да бъдат употребявани за доста неща
Едно от първите неща, с които би трябвало да се сдобиете, с цел да можете да извършите хубав грим, са четките. Често те могат да бъдат скъпи и сложни за потребление, само че има някои, които може да купите незабавно и да употребявате за разнообразни неща. Ако сте начинаеща в грима, убедете се, че в козметичния ви несесер има:
Бюти блендър;
Скосена четка за вежди;
Четка за контур;
Мултифункционална, огромна четка.
Винаги използвайте основа за сенките за очи, с цел да устоят оптимално дълго време
Когато нанасяте сенки за очи, първо използвайте основа, върху която да нанесете цвета. Така те ще устоят по-дълго на лицето и ще избегнете наслояването на сенките в сгъвките на клепача.
Ако смятате, че декор дьо тенът е прекомерно тежък
Фон дьо тенът постоянно отежнява лицето и това е една от аргументите да се употребява основно вечер. Ако въпреки всичко желаете да нанесете и денем, само че да олекотите малко, смесете дребна част от декор дьо тена с хидратиращия си крем за лице. Така ще получите две в едно: ще хидратирате кожата си и ще прикриете несъвършенствата без утежняване.
Добре завършените вежди трансформират напълно визията
Дори да употребявате напълно лек грим, в случай че веждите ви са добре завършени, това ще ви помогне да изглеждате като че ли сте отделили доста време на визията си. Ако не успявате да се справите сами с оформянето на веждите, най-добре посетете експерт. След това остава единствено да се сдобиете с комплект за оформяне на вежди за в допълнение поддържане.
Ако червилото изсушава устните ви
Сухите устни не наподобяват добре, без значение какъв брой хубаво е червилото ви. За да се справите с това, смесете с капка натурално масло и тогава нанесете на устните си. Те ще бъдат красиви и добре хидратирани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР