Грижов баща почина в очакване на линейка след три 999

...
Грижов баща почина в очакване на линейка след три 999
Коментари Харесай

„Прекрасен“ татко, 58, почина, след като семейството се обади ТРИ пъти за линейка

Грижов татко умря в очакване на кола за спешна помощ след три 999 позвънявания и в този момент фамилията му е измежду тези, които подават петиция до Риши Сунак, настоявайки по-добро финансиране за NHS.

Грижовният брачен партньор, татко и дядо Икбал Рахман умря на 58 години в навечерието на Коледа, 2022 година, откакто се разболя съществено – макар три сходни позвънявания на фона на най-лошата рецесия, засягала NHS.

Дъщеря му Мини Рахман сподели, че татко й „ никой не е идвал да му помогне “, защото положението му се е влошило на Бъдни вечер, само че тя отхвърли да упрекна чиновниците на NHS, като сподели: „ Правителството сътвори тази обстановка “. Вече не може да се разчита на позвъняването на 999 за кола за спешна помощ, с цел да се избави животът на обичан човек, сподели опечаленото семейство пред Mirror.

Сега вдовицата на Икбал, логопедът Сания Рахман, е измежду тези, които се предават петицията до Даунинг Стрийт 10. Самина от Бирмингам сподели: „ Изключително мъчително е да се приказва за случилото се, само че ние сме решени хората да знаят действителните п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР