Грижите за външния вид са ключът към естествената красота. Скъпата

...
Грижите за външния вид са ключът към естествената красота. Скъпата
Коментари Харесай

Трябва да знаете тези 5 трика за естествена красота

Грижите за външния тип са ключът към естествената хубост. Скъпата козметика не постоянно ще ви накара да се чувствате красиви. Тя може да прикрие и замаскира минусите ви или да смекчи следите, оставени от времето, само че не може да възвърне това, което сте изгубили с годините - вашата естествена хубост. За да запазите този подарък от природата обаче, е належащо да полагате избрани грижи за себе си. Понякога е нужно нещо напълно дребно, което да ви накара да заблестите.

Ако желаете да сте естествено красиви и неотразими, вижте тези пет съвета:

Напукани пети

Често краката се напукват, като това се вижда най-отчетливо в зоната към петите. Най-добрият съвет е вечер, преди да си легнете, да ги намажете с вазелин и да си обуете чорапки. На сутринта ще усетите невероятна разлика.

Напукани устни

Оставете встрани скъпите балсами за устни и ексфолирайте устните с четката за зъби. Действайте в кръгообразни придвижвания — по този метод ще махнете мъртвата кожа от устните.

Премахнете пъпка

Оставете настрани скъпите кремове и премахнете пъпката с елементарна вода за уста. Алкохолът в нея ще изсуши проблематичната част и ще махне пъпката за негативно време.

По-бели зъби

Малко количество сода за самун, смесено с паста за зъби ще направи чудеса със зъбите и усмивката ви.

Плътни устни

Ако желаете да се сдобиете с плътни устни, прибавете няколко капки ментово или люто масло — по този метод ще получите стремежи резултат.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР