Грижите в Манчестър Юнайтед след старта на кампанията не са

...
Грижите в Манчестър Юнайтед след старта на кампанията не са
Коментари Харесай

Драма след драма в Юнайтед - Де Хеа се контузи за Ливърпул

Грижите в Манчестър Юнайтед след старта на акцията не са никак малко, а в този момент пред „ алените дяволи” се яви следващ проблем, откакто Давид де Хеа се контузи по време на евроквалификацията против Швеция във вторник вечерта.

Вратарят получи мускулна контузия на „ Арена Солна” след тъкмо час игра, откакто опита да почисти върната топка. След случката, Де Хеа незабавно се хвана за мускула на крайници си. Всички в Ман Юнайтед се надяват травмата да не е сериозна и испанският пазач да може да играе в огромното дерби на Острова – против Ливърпул идната неделя.

Най-голямото дерби в британския футбол ще се състои в неделя, 20 октомври, от 18,30 часа българско време. То ще бъде излъчено в директно предаване по DIEMA SPORT 2, а също и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

„ Той усети болежка в адукторите рано-рано. Получи помощ на почивката, само че пожела да играе. Накрая обаче той не съумя да продължи”, разяснява в резюме селекционерът на Ла Фурия Роберто Морено след равенството против Швеция.

По този метод под въпрос или навън поради контузии в отбора на Оле Гунар Солскяер са Де Хеа, Пол Погба, Люк Шоу, Аарън Уан-Бисака, Антони Марсиал, Фил Джоунс, Ерик Баи и Тимоти Фосу-Менса.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР