Грижата за ПАЦИЕНТА няма да бъде пожертвана, за да се

...
Грижата за ПАЦИЕНТА няма да бъде пожертвана, за да се
Коментари Харесай

Нашата NHS СЕ НУЖДАВА от реформа и левичарите от средната класа, които ме обиждат, ГРЕШАТ... но тя ще бъде приватизирана заради мъртвото ми тяло

Грижата за ПАЦИЕНТА няма да бъде пожертвана, с цел да се успокоят „ идеологическите занимание коне “ на левите пуристи, зарече се Уес Стрийтинг, до момента в който гледаше потока от отвращение.

Министърът на опазването на здравето в сянка довечера удвои незабавната потребност от промяна на NHS, макар че критиците крещят „ изменничество “ на проектите му да употребява частния бранш.

Той сподели в шоуто Never Mind The Ballots на The Sun: „ Мисля, че в действителност измяната е, че Лейбъристката партия не съумя да се оправи добре на последните четири общи избора. “

Г-н Стрийтинг даде обещание радикални промени в здравните услуги - като солидна рационализация на оборудването - вместо да налива безкрайни пари в брой на данъкоплатците в системата.

Също в тазвечершния епизод на Never Mind the Ballots:

Обещанието му да употребява частен потенциал, с цел да помогне за справяне с рекордно високите описи на чакащите, вбеси твърдоглавите левичари.

Но отказвайки да бъде изплашен, изгряващата звез...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР